Održani plenumi klubova za II. međimurske lige

U petak je započelo, već tradicionalno prije početka nove nogometne sezone, održavanje plenuma klubova po pojedinim ligama.

Tajnik MNS-a Darko Jambrović provodi plenume te upoznate klubove sa propozicijama natjecanja u prvenstvu i kupu, a najvažnije je što se na plenumu utvrđuju i natjecateljski brojevi za novu sezonu.

Prvi je plenum održan u Turčišću gdje je NK Borac PMP bio domaćin klubovima II. međimurske lige istok. Od 16 pozvanih klubova odazvalo se njih 12. Van termina svoje će utakmice kao domaćini odigravati NK Hodošan i to subotom, a NK Graničar Novakovec nedjeljom u 10,30 sati.

U 1. jesenskom kolu 12.kolovoza s početkom u 17,30 sati sastaju se: Borac PMP – Croatia, Dubravčan – ČSK, Graničar (N) – Trnava u 10,30 sati, Mladost (SM) – Draškovec, Vidovčan – Budućnost (P), Kraljevčan 38 – Drava (DM), Dubrava – Galeb i Dinamo (D) – Hodošan.

Nešto kasnije isti dan održan je i plenum u Svetom Jurju na Bregu gdje je NK Venera PMP bila domaćin klubovima II. međimurske lige zapad. Tu je odaziv klubova bio nešto bolji od 16 došlo ih je 14.

Van termina svoje će utakmice kao domaćini subotom igrati NK Hajduk-Vindija Štrukovec i NK Napredak. I oni startaju sa prvenstvom 12.kolovoza, a u 1.kolu sastaju se: Venera PMP – Drava (K), Šenkovec – Trnovec, Mali Mihaljevec – Međimurec, Jedinstvo (GM) – Strahoninec, Plavi (Pek.) – Napredak, Bratstvo (J) – Mura, Mladost (S) – Sloboda (M) i Jedinstvo (NSD) – Hajduk (Š).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije