Sportski vikend

Nogomet: Pripremne utakmice trećeligaša i turnir u Peklenici; Mali nogomet: Turniri u Malom Mihaljevcu, Štefancu i Donjem Kraljevcu; Šah: Ekipno otvoreno prvenstvo Štrigove; Stolni tenis: Šenkovec slavi 60 godina djelovanja; Odbojka na pijesku: Turnir u Štrigovi; Biciklizam: 9. panonski maraton.

Još je mjesec dana do početka 3. HNL Sjever pa je većina naših klubova krenula s pripremama i odigravanjem pripremnih susreta. Polet iz Svetog Martina na Muri ima čak dvije utakmice ovog vikenda. U subotu u 18:00 sati gostuje u Sloveniji u Odrancima. U nedjelju slijedi susret Ljutomerom. U nedjelju se u Kotoribi sastaju Graničar i Mladost iz Preloga.

Nogometni klub Plavi iz Peklenice tijekom vikenda organizira turnir na kojem će uz domaćina igrati Torpedo Križovec, Podturen i Sokol Vratišinec.

Udruga mladih iz Malog Mihaljevca organizira malonogometni noćni turnir. Turnir će se održati danas i sutra (petak i subota, 20. i 21. srpnja). Prijave ekipe vrše se na broj 091 761 4410 i 099 301 6230 ili danas do 18 sati. Učešće po ekipi iznosi 300 kuna. Izvlačenje skupina održat će se u 18 sati. Početak turnira predviđen u 18 i 30 sati. Turnir će se održati na asfaltiranom igralištu u Malom Mihaljevcu, najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade: 1. mjesto: 50% od učešća + pehar, 2. mjesto: 30% od učešća + pehar te 3. mjesto: 20% od učešća + pehar. Bira se najbolji strijelac i golman turnira.

U Donjem Kraljevcu će se danas (petak) odigrati posljednja dva kola međuuličnog turnira. Prvi susret je na rasporedu u 19:30 sati, a posljednji u 22:25 sati. U Štefancu se danas i sutra (petak i subota) nastavlja turnir od prošlog vikenda. Oba dana utakmice počinju u 20:00 sati.

U vikendu koji je pred nama odigrat će se VII. otvoreno ekipno prvenstvo Štrigove u šahu. U restoranu Stridon u subotu će se odigrati tri kola (13:30, 16:00 i 18:30) te u nedjelju dva kola (9:00 i 11:15).  

Stolnoteniski klub Šenkovec u subotu će obilježiti 60 godina djelovanja. Početak programa je u 16:00 sati

Odbojkaški klub Štrigova organizira u subotu turnir Štrigova open u odbojci na pijesku s početkom u 13:00 sati.

Biciklistički klub Mura Avantura iz Svetog Martina na Muri poziva sve zainteresirane na 9. Panonski maraton triju država koji će se održati u nedjelju Mađarskoj. Domaćin maratona je mjesto Lenti, a sudionici manifestacije imat će priliku voziti ture kroz idilična međimurska, prekmurska i mađarska sela te tako u jednom danu obići tri države. Trase maratona su različito postavljene te su primjerne za svakoga. Ove je godine organizator najavio nekoliko utrka: Veliki maraton (105 km; zahtjevno; Slovenija-Hrvatska-Mađarska), Srednji maraton (50 km; srednje-zahtjevno; Slovenija-Mađarska), Mountain bike XC (25 km; srednje-zahtjevno) i Obiteljski maraton (15 km; lagano; po okolici Lentija). Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeći putni list ili osobnu iskaznicu.

U tjednu koji je pred nama u Čakovcu slijede dva sportska kampa. Karate će biti I. OŠ u organizaciji KK Globus. Twirling organizira Twirling klub Čakovec u dvorani ETŠ-a. Na Sportskom ljetu u Nedelišću slijedi karate.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije