Apel za pomoć jadnom, napuštenom psiću, 10 poziva u samo sat vremena!

“Apel za pomoć jadnom, napuštenom psiću imao je učinak, 10 poziva u samo sat vremena!

Posljednji i najbolji  javio se Matija iz Belice, njegova pozitivna narav osjetila se već u glasu preko telefona, rečenica “mi ga želimo udomiti” bila je nešto najljepše što se taj dan moglo čuti. Isti čas krenuli smo u potragu za psićem.

U razgovoru s ljudima shvatili smo da zapravo svi znaju o kojem psiću se radi, 3 mjeseca lutao po samom centru grada. Nekolicina dobrih ljudi kupovala mu je hrane i davalo vode, ekipa iz “Zrinskog” čak mu je dala i ime, Frankie.

Nakon skoro dva sata, konačno smo našli malog Frankieja, kao i svakog dana do tada, svratio je u Zrinski. Sretan kao nikad do sad što nas vidi, sigurno je znao da ide s nama u bolji život.

Ovim putem od srca hvala Petri i Jurici, obitelji Benčik, ekipi koja je skupila novce za cijepljenje i ampulicu za buhe, i na kraju hvala ekipi eMedjimurja.hr, bez vas ova, na kraju sretna priča ne bi ni počela.

Posebno hvala Matiji, dečku topla srca i zlatnih ruku, veliki pozdrav i mami koja je oglas vidjela i odmah reagirala. Hvala Vam što ste Frankieja primili u svoj dom i pružili mu život kakav zaslužuje.

Hvala i svima koji su zvali i nudili pomoć, ovaj put dokazali ste da zajedno možemo više!”

Martina Blažinčić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije