Ekipa Alzas Alarmsa treća u gađanju pištoljem

Nedavno je u Koprivnici održano prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskim malokalibarskim pištoljem ”Drulov” za seniore na kojem je nastupila ekipa Alzas-Alarmsa. Ovo je najviši rang natjecanja u Republici Hrvatskoj i sam plasman je već uspjeh.

Naime, potrebno je biti županijski pobjednik, zatim u regiji i tek tada slijedi prvenstvo Hrvatske gdje su Međimurci uspješno izvršili zadatak. Na samom prvenstvu nastupilo je osam ekipa iz Hrvatske, a s 1356 bodova (krugova) Alzas Alarms je zauzeo odlično 3. mjesto i brončane medalje s peharom kojim će ukrasiti vlastite prostorije.

Gađanje je bilo na dužinu od 50 metara, a za ekipu su nastupili Zoran Hajec, Saša Kralj i Ivica Takač  te njihov mentor i tajnik društva Marijan Turk. Najbolji su bili iz SK Policajac (Karlovac) s osvojenih 1494 bodova.

U pojedinačnoj kategoriji najbolje plasirani je bio Ivica Takač  iz SK Alzas Alarms na 5. mjestu s 483 boda, te na 9. mjestu jedini predstavnik SK ”Mihovil” Antun Ladić  s 474 boda koji se natjecao samo u pojedinačnoj kategoriji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije