Filip u lovu na olimpijsko finale

Filip Ude je zajedno sa svojim timom odradio završni dio priprema nedaleko od Moskve u olimpijskom centru odakle su se vratili jučer. Prema riječima Marija Vukoje sve je odrađeno po planu, Filip je fizički i psihički dobro te svi željno očekujemo da dobro “ukroti” konja s hvataljkama u Londonu.

Najteži dio priprema je prošao,  slijedi završno “poliranje” s puno kraćim i intenzivnijim treninzima. Otvaranje Olimpijskih igara je idućeg petka, a Filipov nastup je već u subotu 28.07.

Nastupit će u prvoj grupi koja kreće u 11:00 sati, a oko 13:00 sati po našem vremenu znat ćemo rezultat. Prednost nastupa u prvoj grupi jest što se Filip neće opterećivati rezultatima ostalih konkurenata. Rezultat koji bi bio oko 15.400 prema procjenama trebao bi biti dostatan za finale.

Na njemu je da odradi vježbu što bolje, jako je bitno da ne padne. Treba se opteretiti svojom vježbom koja bi ga, ako ju uspije napraviti bez greške, trebala odvesti u finale. Među osam najboljih sve je moguće, a finale na konju s hvataljkama je 5. kolovoza. Sretno Filipe!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije