Nogomet: Puno upitnika kod naših trećeligaša

Kako smo donijeli vijest da je Zoran Kastel novi trener našeg trećeligaša Graničara iz Kotoribe krenuli smo pitati ostale naše predstavnike u 3. HNL Sjever što ima novoga kod njih. Sudeći po odgovorima još je jako puno upitnika oko igračkog kadra što je i očekivano.

Izet Terzić više nije na klupi Nogometnog kluba Čakovec. Nakon prvenstva došlo je do sporazumnog raskida. Terzić je rekao da suradnja nije bila korektna i da žali što nakon prvog dijela sezona ekipa nije ostala na okupu jer bi se uz neke prinove borili i za sam vrh tablice. Trenutno je u pregovorima oko preuzimanja jednog županijskog varaždinskog ligaša. Igrački kadar Čakovca bio je jako tanak na kraju prvenstva, a kako su neki otišli tražiti sreću u druge klubove pitanje je kako će se i hoće li se riješiti igračka križaljka pred početak prvenstva. Pripreme bi trebale početi u petak.

Trener Međimurja Damir Biškup najavio je da danas kreću u 17:30 sati s pripremama. Oko igračkog kadra je dosta pitanja jer igrači koji su najavili da će ostati potražili su angažman u drugim sredinama pa je tako primjerice Puclin otišao u Veliku Goricu. Kroz dva tjedna bit će jasno tko je sve otišao, a tko će biti u Međimurju. Pripremne utakmice su dogovorene.

Nogometaši Nedelišća počeli su u petak s pripremama koje trenutno vodi Nenad Marčec. Igračka križaljka nije do kraja definirana, na probi je više igrača, a postoji i mogućnost dovođenja jednog zvučnog imena. Iako se govorilo o mogućnosti povratka Želimira Orehovca nakon što je neočekivano dobio otkaz krajem protekle sezone od toga neće biti ništa jer je Orehovec pomoćni trener u slovenskom klubu Zavrču koji je novi drugoligaš.

U Prelogu je puno nepoznanica i oko igračkog kadra i oko stručnog stožera kluba. Mladost je bila na korak da ispadne u niži rang, no odustajanjem Nedeljanca ostali su u 3. HNL Sjever. Sad je pitanje je li slabi rezultat obeshrabrio sve u klubu ili će iznaći snage da odrade kvalitetnu sezonu.

Polet iz Svetog Martina na Muri krenuo je s treninzima. Trenira se tri puta tjedno na treninzima gdje je u pravilu dvadesetak igrača, a tijekom vikenda do početka prvenstva igrat će se dvije utakmice. U tjednu pred nama protivnici će biti slovenski trećeligaši, pa slijedi nastup na turniru međimurskih prvaka u Palinovcu. Igrat će se i sa ZTE-om iz Zalaegerszega, planira se nastup na turniru međimurskih trećeligaša koji će biti u Čakovcu početkom kolovoza.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije