Uspješni rekreativci Male Subotice na festivalu u Vukosavljevici

Domaćin 18. Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu, koji je održan prošle subote, bilo je malo selo Vukosavljevica u Virovitičko-podravskoj županiji – Općina Špišić Bukovica. Iako selo ima samo 700 stanovnika, članovi USR Sport za sve “Mladost” Vukosavljevica,  uspješno su, po treći put, organizirali ovo značajno natjecanje.

Nastupilo je 11 ekipa, a među njima i ekipe Male Subotice. Iako je ekipa iz Male Subotice na kraju bila osma, bio je ovo njihov najuspješniji nastup na susretima najboljih hrvatskih rekreativaca. Osvojena su tri treća mjesta, a valja naglasiti da su o boji medalja odlučivale desetinke i milimetri.

Samo natjecanje odvijalo se tijekom čitavog dana i to kroz 10 rekreativnih disciplina, a ekipa Male Subotica osvojila je treće mjesto u skoku u dalj muški (Josip i Roko Kranjčec), skoku u dalj – žene (Dejana Balog i Martina Jankulija), te u nošenju vode u puti (Ivana Beti, Josip Kranjčec i Marijan Taradi-Pajo).

I u ostalim disciplinama zabilježeni su solidni nastupi, a kada se zna da zbog ozljeda i bolesti nije nastupilo nekoliko standardnih i do sada vrlo uspješnih rekreativaca iz međimurske ekipe, tada je ukupni dojam jako dobar. Unatoč mnogobrojnim nedaćama u sastavljanju općinske ekipe, kao i nesnosnoj vrućini na terenu, svi natjecatelji dali su maksimum od sebe te je povratak u Međimurje protekao u veselom i raspjevanom raspoloženju.

Za Malu Suboticu nastupili su Dejana Balog, Ivana Beti, Gordana Horvat, Milica Hozjan, Martina Jankulija, Franciska Magdalenić, Ljiljana Šipuš, Andrija Čurila, Igor Domjanić, Goran Fiak, Damir Halić, Davor Horvat, Ivan Kranjčec, Josip Kranjčec, Roko Kranjčec, Dragutin Mesarić,  Slaviša Mihalic, Antinio Miljančić, Ivan Puklek, Mladen Rep, Valentin Šipuš (voditelj ekipe) i Marijan Taradi.

S njima je putovalo i dvadesetak navijača koji su zdušno bodrili svoju ekipu. Među njima najzaposleniji je bio Zlatko Horvat – Zebac koji je za cijelu ekipu pripremio brdo specijaliteta s roštilja. Na kraju valja spomenuti i glavne sponzore – Općinu Mala Subotica koja je osigurala prijevoz i sokove te firmu Arteferro Dohomont iz Goričana koja je bila sponzor majica.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije