
Slava Jaklin rodom je iz Gornjeg Kuršanca, a prije nekoliko godina preselila je u Dragoslavec Breg
Nakon gotovo 40 godina rada u kafiću, otišla je u zasluženu mirovinu i otada velik dio svog vremena posvećuje kuhanju.
– Kuhanje mi predstavlja zadovoljstvo, a ne obavezu. Pripremi jela treba posvetiti vrijeme i pažnju koju ono zahtjeva, ne valja brzati, kaže Slava. Kuhati je naučila od mame, a sjeća se i prvog jela koje je sama
pripremila – mahuna s vrhnjem.
U novom broju lista Međimurje provjerite koje je zanimljive recepte odlučila podijeliti s našim čitateljima.
*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3642
U novom broju lista Međimurje uz ostalo čitajte:
SVJETSKI PUTNIK IZ STRAHONINCA MARIN BOGDANIĆ: Osvojio je i legendarni most na rijeci Kwai
BOŽO BALOG IZ DRAGOSLAVCA: Ivekovo ne bismo mijenjali nizašto na svijetu
AMATERSKI FOTOGRAF SINIŠA NOVAK IZ PRIBISLAVCA: Najdraži studio mi je priroda
ZASADBREG: Vid Marčec i dalje je na terenu
NEPALKA ANJANA LAMA O ŽIVOTU U NAŠEM KRAJU: Međimurci su topli i dragi ljudi
MURSKO SREDIŠĆE: Do ljeta škola će biti obnovljena i dograđena
PODTUREN: Konačno je počelo čišćenje smeća uz cestu
UREĐENJE ČAKOVEČKOG TRGA REPUBLIKE: Koliko će žalba prolongirati projekt?
ČAKOVEC: Islamističke prijetnje i u našim školama
MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE: Igor Klopotan zasad ostaje dekan
BITKA ZA ŽUPANIJSKU BOLNICU ČAKOVEC NE JENJAVA: Održan novi prosvjed vodstvo Bolnice tvrdi da se situacija stabilizira
NAKON STRAVIČNE NESREĆE, STANOVNICI GORNJEG PUSTAKOVCA NA NOGAMA: Za političare postojimo samo uoči izbora!







