Sportski vikend

Mali nogomet: Počinju turniri u Prelogu i Belici; Šah: Brzopotezno prvenstvo Međimurja; Košarka: Hakl u Ivanovcu; Atletika: Mlade snage u Rijeci; Kampovi: U idućem tjednu rukomet i košarka.

Danas započinju dva noćna malonogometna turnira. Nogometni klub Mladost iz Preloga organizira od danas do 18. srpnja noćni turnir Vladimir Skok, a NK BSK Belica organizira turnir u Belici koji će potrajati desetak dana.

U nedjelju će se odigrati brzopotezno prvenstvo Međimurja u šahu u NGC Aton u Nedelišću. Prijave se primaju do 9:30 sati.

Košarkaški klub Mladost Ivanovec u subotu organizira turnir u haklu pokraj nogometnog igrališta. Djeca počinju u 8:00 ujutro, a seniori u 17:00.

U Rijeci se tijekom vikenda održava pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje i kadete te kadetkinje i kadete na kojemu možemo očekivati dobre rezultate međimurskih predstavnika.

U tjednu koji je pred nama u Čakovcu u sklopu kampova Svaki tjedan – sport jedan slijedi rukomet za dječake, a u Atonu će u sklopu sportskog ljeta biti košarka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije