TZ Sveti Martin na Muri

FOTO Uspješno održana rekreacijska šetnja ‘Z Mure do bregi’ u Svetom Martinu na Muri

Ovim događajem Sveti Martin na Muri ponovno se potvrdio kao idealna destinacija za aktivne posjetitelje

U Svetom Martinu na Muri, ove je subote, 26. listopada 2024., održana rekreacijska šetnja pod nazivom „Z Mure do bregi“. Događaj je privukao brojne građane i posjetitelje, a organiziran je u suradnji Sportske udruge “FTRUC” i Općine Sveti Martin na Muri.

Šetnja je započela u 09:00 sati ispred Mlinarske kuće u Žabniku, gdje su se sudionici okupili kako bi zajedno uživali u 15-kilometarskoj ruti koja je uključivala prirodne i kulturne znamenitosti. Staza je vodila do Toplica Sveti Martin, kružno obilazila kapelicu sv. Margarete u Kapelščaku, a završavala kod poznatog Mlina na Muri, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske.

Na kraju šetnje, sudionici su se okupili kod Mlina na Muri, gdje ih je dočekao zasluženi ručak u aranžmanu Sportske udruge “FTRUC”. Uz bogat program, sudionici svih dobnih skupina uživali su u druženju, prirodnim ljepotama, kao i posebnom ambijentu naše destinacije koja spaja aktivni odmor i zdrav život.

Ovim događajem Sveti Martin na Muri ponovno se potvrdio kao idealna destinacija za aktivne posjetitelje i sve koji žele provesti kvalitetno vrijeme u prirodi. Zahvaljujemo svima koji su podržali projekt i sudjelovali u njegovoj realizaciji te se veselimo budućim druženjima – jednoglasno su poručili predsjednik sportske udruge “FTRUC”, MIljenko Vrbanec i načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije