RUKOMETNO-NOGOMETNI VIKEND Uzbudljive utakmice i lokalni derbiji u Čakovcu i Nedelišću

Pred nama je još jedan zanimljiv rukometno-nogometni vikend

Rukometaši Čakovca sutra igraju jedan od najvažnijih prvenstvenih susreta, u 19 sati u dvorani Graditeljske škole domaćini su Bjelin Spačvi iz Vinkovaca.

To je susret treće i četvrto plasirane ekipe čiji pobjednik ima iza toga velike šanse plasirati se u Ligu za prvaka, među šest najboljih hrvatskih ekipa. Iz kluba poziv gledateljima da im sportskim navijanjem pomognu „doći“ do uspjeha i pobjede. A već u utorak u 19 sati novo i teško iskušenje, gostovanje u Bjelovaru kod tamošnjeg istoimenog sastava, to je susret završnice Kupa Regije sjever.

Rukometašice Zrinskog ovaj su vikend slobodne zbog reprezentativnih priprema, drugi pak sastav, ekipa Zrinskog II gostuje u subotu u 19 sati Križevcima kod ekipe Radnika, to je susret 2. lige sjever.

U 3. rukometnoj ligi sjever u Nedelišću je u subotu u 13 sati lokalni derbi, Nedelišće je domaćin ekipi Preloga. Mladi sastav Čakovca II također je domaćin, u 16,30 sati ekipi Ludbrega dok je susret rukometašica Preloga koje su trebale gostovati u Đurđevcu odgođen za 3. studeni.

Sve utakmice Treće nogometne lige sjever igraju se u subotu s početkom u 15 sati. Nedelišće je na SRC-u Mladosti domaćin aktualnim prvacima Lige ekipi Poleta Sveti Martin na Muri, Međimurje gostuje u Garešnici kod Garića, Graničar je u Đurđevcu domaćin Rudaru Mursko Središće, kod Dinama Predavac gostuju nogometaši Graničara Kotoriba, a u Slatini je domaći istoimeni sastav domaćin Dinamu Domašinec.

Nogometašice Međimurja/Čakovec ovaj vikend ne igraju zbog reprezentativnih obaveza, dok su mladi sastavi pionirke i kadetkinje sutra u 14 i 15,30 sati domaćini vršnjakinjama Osijeka.

U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije