brojni uspjesi

OSVOJILI 32 NASLOVA Fantastični sportaši Judo kluba Zrinski na prijemu kod župana Posavca

Danas je župan Međimurske županije Matija Posavec primio sjajne mlade sportaše Judo kluba Zrinski koji su samo tijekom ove godine nanizali čak 32 naslova

Na brojnim domaćim i inozemnim borilištima članovi Kluba su u svojim kategorijama ukupno osvojili 30 medalja u pojedinačnoj te ekipni naslov prvaka Hrvatske u muškoj konkurenciji u kategoriji U14. Mlađi kadeti i kadetkinje U 16, uz pojedinačne medalje, ekipno su viceprvaci države, također u muškoj konkurenciji.

Izniman niz sportskih uspjeha u ovom Klubu se već može nazvati tradicijom koja dokazuju da je riječ o iznimnoj školi džuda.

„I u sportskim rezultatima ogleda se naš, međimurski mentalitet kojim dominira predanost. Kontinuitet osvajanja odličja, kakav bilježi vaš klub, ne može biti slučajan, već je rezultat rada i discipline koje ove mlade ljude pripremaju za život na najbolji mogući način“, rekao je župan Matija Posavec, čestitavši mladih sportašicama i sportašima, njihovim trenerima te upravi Kluba Zrinski na iznimnim postignućima.

O kakvim je sportašima riječ svjedoči i recentni primjer, turnir Pokal Komende, održan nedavno u Sloveniji, na kojem su džudaši Kluba Zrinski osvojili čak 12 medalja i to u jakoj konkurenciji od 500 natjecatelja iz 44 kluba koja su predstavljala šest zemalja.

Do uspjeha su ih doveli treneri Filip Šeketa, Neven Žilavec i Borna Šimunić. Zlatne medalje na spomenutom natjecanju osvojili su Mijo Škvorc, Petar Balunović, Jona Žvorc, Zoa Šopar i Vatroslav Gavranović Horvat, srebrne Noel Ganzer, Iker Novak, Meris Ramadani i Mateja Naguib, dok su se broncom okitili Jona Žvorc i Mihael Vidaković.

Sa županom Posavcem iskustva i svoje doživljaje s borilišta podijeli su mladi džudaši Petar Balunović, Iker Novak, Mihael Vidaković, Meris Ramadani, Jona Žvorc, Nika Đurinić, Loren Janković Crnčec i Lorenna Hranilović te trener Filip Šeketa i predsjednik Kluba Ivica Jalšovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije