vidimo se opet!

ZABAVNO DRUŽENJE Članovi sekcije za kulturu Udruge umirovljenika Grada Čakovca lijepim programom razveselili korisnike Doma

Nakon što su jučer, članovi Udruge umirovljenika Prelog, pjesmom razveselili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, danas je veselje u Domu nastavljeno

Članovi sekcije za kulturu Udruge umirovljenika Grada Čakovca predstavili su se korisnicima Doma, recitacijama na kajkavskom narječju, nekih koje su i autori.


Kada je bas Ivan Horvat – Čeri zasvirao na citrama, svi su zapjevali.


Svoje recitacije izvele su članice Slavica Jančec, Marija Sklepić, Ivan Horvat – Čeri. Svoju priču pod nazivom “Velike mrve sreće” pročitala je Đurđica Horvat, prisječajući se svojega djetinjstva kod bake i djeda.


Zvijezda današnjeg druženja bila je jedna stara harmonika koju je njezin vlasnik, Franjo Ciglar, izložio u holu Doma, gdje su svi mogli pogađati starost harmonike .Pobjednik je bio onaj koji je točno pogodio da se radi k harmonici koja je stara 56 godina. Pobjednik je osvojio pizzu u “Staroj vagi”. Uz prvu nagradu podijeljene su još tri utješne nagrade koji su bili najbliži godinama starosti harmonike.

Da harmonika još uvijek proizvodi prekrasne zvukove pokazao je njezin vlasnik Franjo Ciglar koji je izveo nekoliko melodija na zadovoljstvo svih prisutnih.


Recitatorima iz Udruge umirovljenika pridružili su se i korisnici Doma koji su nas razveselili svojim recitacijama. Dogovorili su i novo druženje s novim pjesmama i pričama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije