za 2025. godinu

ŽUPANIJA POZIVA GRAĐANE ‘Sudjelujte u kreiranju proračuna, vaši prijedlozi su dragocjeni!’

Sudjelujte u kreiranju proračuna, vaši prijedlozi su dragocjeni!

Međimurska županija i ove godine poziva sve naše građanke i građane da se aktivno uključe u proces kreiranja novog proračuna za 2025. godinu. Ovim pozivom omogućavamo građanima da iznesu svoje ideje i prijedloge, kako bismo potaknuli građane na aktivno sudjelovanje u donošenju odluka koje utječu na život i oblikuju našu zajednicu.

Sudjelovanjem u kreiranju proračuna građani pridonose stvaranju proračuna, ali i očuvanju načela transparentnosti i otvorenosti regionalne samouprave. Ovakva suradnja put je prema inovativnim i učinkovitijim rješenjima koja ne jačaju samo Županiju kao regionalnu samoupravu, već zajednicu u cijelosti.

Međimurska županija snagu proračuna usmjeravana prema potrebama svojih građana, pri čemu je razvijanje učinkovitih mjera i novih modela potpora od ključne važnosti.

Vaši prijedlozi su nam od izuzetne važnosti jer pomažu u oblikovanju politika i programa kojima ćemo direktno pozitivno utjecati na život i standard ljudi naše zajednice te razvijanje vrijednosti do kojih nam je stalo.

-Pozivamo građane da ispune obrazac dostupan putem poveznice te nam na taj – tehnički jednostavan – način dostave svoje ideje i prijedloge te pridonesu razvoju i zajedničkim ciljevima.- pozivaju iz Županije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije