čestitamo

LJUBAV KROZ DESETLJEĆA Pet parova iz Svetog Jurja na Bregu proslavilo zlatne i dijamantne obljetnice!

U Gornjoj Dubravi, u kavani "K Jeleni", i ove su se godine, sada već tradicionalno, okupili parovi koji obilježavaju svoje zlatne (50 godina) i dijamantne (60 godina) godišnjice braka

Događaj je organizirala Matica umirovljenika Međimurske županije te je postao redovit simbol proslave ljubavi, odanosti i zajedništva.

Ova prekrasna obljetnica nije samo bila povod za prisjećanje na zajednički život, već i prilika za okupljanje članova Matice umirovljenika iz cijelog Međimurja. Svi okupljeni parovi sa sobom su donijeli bogate priče, iskustva i sjećanja, koje su podijelili uz prijateljsko druženje, smijeh i emocije.

Iz Podružnice umirovljenika Sveti Juraj na Bregu ove godine prisustvovalo je pet parova. Katarina i Stjepan Angel iz Okruglog Vrha proslavili su nevjerojatnih 60 godina zajedničkog života. Ostala četiri para proslavila su 50 godina braka: Biserka i Ivan Tarandek, Dragica i Ivan Mesarić iz Zasadbrega, Jasna i Ivan Horvat iz Dragoslavca te Josipa i Dragutin Čurin iz Lopatinca.

Događaj je bio prožet toplinom, prisnošću i zahvalnošću, a svaki par simbolizirao je snagu ljubavi i zajedništva koje nadilaze vrijeme. Ovim povodom, svim slavljenicima želimo još puno sretnih godina u zajedništvu i ljubavi, ispunjenih zdravljem, radošću i međusobnom podrškom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije