dođite i vi

VELIKO SLAVLJE Dan mjesta Čehovec uz veselo druženje i nastup Vlatka Štampara!

Sada već tradicionalno, Dan mjesta Čehovec, obilježit će se i ove godine 26. listopada

U Čehovcu se od 2017. godine, 26. listopada, odlukom Mjesnog odbora obilježava Dan mjesta. 26. listopada 2017. godine, u Čehovcu je održana svečanost kojom je tada obilježen završetak brojnih radova na području Čehovca, kojima je Čehovec postao jedno od najljepše uređenih mjesta u Međimurskoj županiji.

Ove godine, u organizaciji Mjesnog odbora Čehovec, Dan mjesta Čehovec obilježit će se u poslijepodnevnim subotnjim satima, 26. listopada. U Sportskom parku, na igralištu Nogometnog kluba ČSK – a iz Čehovca, odigrat će se nogometna utakmica 10. kola Druge međimurske nogometne lige između vodeće ekipe lige, ČSK – e iz Čehovca i gostiju iz Donjeg Vidovca.

Od 16:30 sati, ispred Doma kulture slijedi primopredaja i blagoslov novog navalnog vozila Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čehovec, gdje će se predstaviti i članovi DVD – a Čehovec. Nakon toga slijedi i druženje uz pečene kestene i Tamburaški sastav Doremu, za sve mještane Čehovca i njihove goste, u prostoru Doma kulture u Čehovcu.

Kao nastavak obilježavanja Dana mjesta Čehovec, u srijedu 30. listopada, u Domu kulture u Čehovcu, sve će zabaviti svojim sjajnim nastupom stand-up komičar Vlatko Štampar.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava entrio.hr ili na adresi: Glavna 98, Čehovec (Potepuh). Više informacija također se može dobiti u Gradskoj kavani Čehovec ili na https://www.facebook.com/events/897036231855944 . Broj mjesta je ograničen, stoga požurite.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije