NAJAVLJUJEMO

FESTIVAL MLADOG VINA Međimurski vinari čekaju vas na MESAP-u

Dok se priroda polako oblači u zlatne tonove jeseni, dolazi nam vrijeme kada se slavi mladost i svježina –  dolazi vrijeme MLADOG. Međimurja

Prilika da otkrijete bogatstvo okusa mladog vina pruža se na Festivalu mladog vina koji se održava u subotu, 26. listopada, u sajamskoj dvorani MESAP-a u Nedelišću.

Ova posebna prigoda pruža vam priliku da uživate u prvim kapljicama berbe 2024. godine. Mlado vino očarava svojom nježnošću, živahnošću i atraktivnošću. S laganim okusom, niskim alkoholom i intenzivnim i privlačnim mirisom, mlada vina donose lepršavu svježinu koja će oduševiti vaše nepce.

Na Festivalu će svoja mlada vina predstaviti vinarije Cmrečnjak, Horvat, Jakopić, Knehtl Medenjak, Kocijan, Kovač, Kunčić, Novak, Preiner i Štampar.

Osim izvrsnih mladih vina posjetitelje očekuje zabavni glazbeni program koji će osigurati Zodiac band, dok će se za ukusnu hranu pobrinuti Bajzov dvori.

Projekt MLADO. Međimurje pokrenuli su međimurski vinari kako bi svojim kupcima pružili priliku da uživaju u mladim buteljiranim vinima. Ne propustite priliku da kušate najbolja mlada vina i provedete nezaboravnu večer uz međimurske vinare. Dođite na MESAP i uživajte u MLADOM. Međimurju!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije