dođite ih podržati

VAŽNA UTAKMICA Rukometaši Čakovca u Premier ligi dočekuju RK Bjelin Spačva Vinkovci

U subotu 26.listiopada nastavlja se drugi dio prvenstvo Paket 24 super lige, rukometaši MRK Čakovca u taj dio startaju s odličnog 3.mjesta prvenstvene tablice što im uz dobar raspored do kraja drugog dijela daje velike šanse plasirati se u play off, među šest najboljih hrvatskih ekipa

Što bi im u prvoj godini nastupa u najvišem rangu natjecanja bio izuzetno veliki uspjeh i podstrek u daljnjem radu.


Prvi, veliki korak trebaju napraviti u subotu kada su u 19 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec domaćini četvrto plasiranom sastavu Lige ekipi Bjelin Spačve Vinkovci. Koje su na startu prvenstva u Vinkovcima pobijedili 38:36.


– Pobjeda u Čakovcu već sada bi nam puno značila, igramo međutim s vrlo kvalitetnim sastavom kojeg uvažavamo i dobro se pripremamo za taj susret. Svi dobro motivirani jedva čekamo početak susreta, siguran sam da i Vinkovčani imaju slične ambicije, biti će to jedna od za nas najvažnija utakmica . Naravno da očekujemo i tradicionalnu podršku s tribina naših vjernih i brojnih navijača i gledatelja, koja nam mnogo znači i koja sigurno neće izostati, rekao nam je predsjednik čakovečkog kluba Željko Kavran.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije