MALA SUBOTICA

SOBOČKI ŠPANCER Aida Trstenjak pogađa u sridu: Tata mi je lovac pa i ja dobro gađam

Aida Trstenjak, poznata međimurska karatistica, zadivila nas je baratanjem lukom i strijelom

Jučer smo posjetili Malu Suboticu i družili se sa sudionicima 22. Sobočkog špancera, manifestacije kojom se obilježava Svjetski dan pješačenja.

Nakon prohodanih 8 kilometara po putevima oko Male Subotice, oko 150 sudionika sjatilo se u zajedničke prostorije na druženje, langoše i kestene, ali i sportsko-rekreativne igre. Na streličarstvu smo ugledali poznato lice – Aidu Trstenjak (16), članicu Karate kluba Globus i vrhunsku karatisticu koja se pozicionirala na visoko 5. mjesto svjetske rang-liste u kategoriji kadetkinje do 47 kg.

Kako nas je zadivilo njezino baratanje lukom i strijelom te je svaki pogodak bio vrlo blizu sredine, a neki i u “sridu”, pitali smo ju je li streličarstvo nova disciplina u kojoj će se okušati.

“Tek sam sada prvi put probala streličarstvo i jako mi se svidjelo. Ali to je za razonodu. Možda sam tako dobra jer mi je tata lovac pa i ja dobro gađam. A možda jer sam profesionalni sportaš i imam dobru koordinaciju”, odgovorila nam je Aida. Bravo, Aida, jedva čekamo vidjeti tvoje nove uspjehe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije