MEĐIMURSKE LIGE

NOGOMETNA SUBOTA Pobjeda Centrometala i Bratstva/SV, Mura ‘potopila’ Mladost/I, Graničar visoko porazio Radnički

Baš je bilo zanimljivo - evo rezultata

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Subotnje utakmice u međimurskim ligama donijele su kvalitetan nogomet u kojem je u Međimurskoj Premier ligi Centrometal pobijedio Dinamo/P 2:0. Darijan Treska u 35. te Dombaj u 83. minuti bili su strijelci za domaćina s time da su gosti promašili kazneni udarac u 49. minuti.

U 1. Međimurskoj ligi Bratstvo je u Savskoj Vesi preokretom pobijedilo Naprijed iz Cirkovljana. Cvitanović dovodi goste u vodstvo u 59. da bi Frančić u 60. i 73. te Ignić postigli pogotke za konačnih 3:1. U 2. ML Mura je sa 8:1 slavila protiv Mladosti iz Ivanovca. Gajnik u 9. dovodi goste u vodstvo koji minutu kasnije preko N. Šoltića poravnavaju dok Goričanec u 35. i 57., M. Šoltić u 40. Bogdan u 64. 73. 88. te Varga u 79. postižu golove za visoku pobjedu Mure.

U 3. ML skupina A Graničar je visoko sa 7:1 slavio protiv Radničkog iz Gardinovca. Bobičanec 4., J. Barbarić u 43. 88., P. Barbarić u 72. i 84., Jarić u 73. te Blažon u 87. minuti postigli su pogotke za Graničar dok je za goste strijelac bio Sabol u 78. minuti.

Rezultati subotnjih utakmica:

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Venera PMP – BSK 1:1, Mladost Komet – Kraljevčan 38 1:1, Centrometal – Dinamo (P) 2:0, Podturen – Spartak 3:1,

Nedjelja: Dubravčan – Draškovec, Škrobar, D.Novak, Korunek ; Jakovljev, Sloga (Š) – Bratstvo (J), Graf, Paman, R.Kolarić ; Vuk, Međimurec – Jedinstvo (GM), Dežđek, Križarić, Meglić ; Mezga. Utakmice se igraju s početkom u 15,30 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Bratstvo (SV) – Naprijed 3:1, Sloga (Č) – Omladinac (NSR) 1:1, Plavi – Hodošan 1:0,

Nedjelja: Zasadbreg 77 – Sokol, Dumančić, Fodor, I.Novak ; Radek, Mladost (SM) – Trnava, Aldić, I.Žganec, Sukanec ; Hajdinjak, Croatia – Polet (P), Zobec, Rodrigue, Šoltić ; Marin Horvat, Strahoninec – Pušćine, Juras, Bašek, Spudić ; Križarić. Utakmice se igraju s početkom u 15,30 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Hajduk (B) – Borac PMP 0:4, Mura – Mladost (I) 8:1,

Nedjelja: Budućnost (M) – Drava (K), Tomičić, L.Baksa, Košak ; Podgorelec, Mladost (D) – Pobjeda, Koprivec, Sobočan, Sakač ; Brezovački, Jadran – Mali Mihaljevec, V.Žganec, D.Trupković, Gašparić ; Tomašić, Trnovec – ČSK u Slakovcu, Velđi, L.Horvat, Pintarić ; Ž.Kovačić, Vidovčan – Sloboda (S), Hrženjak, Felker, Vuk ; G.Kovačić. Utakmice se igraju s početkom u 15,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Graničar (N) – Radnički 7:1,

Nedjelja: Galeb – Jedinstvo (NSnD), G.Žganec, Varga, V.Novak ; Darko Jambrović, Budućnost (P) – Omladinac (DS), Kukovec, Šegović, M.Trupković ; Juračić, Otok – Borac (DH), Fleten ; Kovač. Utakmice se igraju s početkom u 15,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Napredak – Hajduk (Š) 0:8, Donji Koncovčak – Šenkovec 3:2, Torpedo – Bratstvo (P) 2:4, Sloboda (M) – Parag 10:0,

Nedjelja: Omladinac (M) – Dubrava, Klarić, Ž.Novak, Čižmešija ; Drvenkar. Utakmice se igraju s početkom u 15,30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije