dođite i vi!

JESENSKO SLAVLJE Rotarijanci i ove godine u ‘lokomotivi’ peku kestene u centru Preloga

Rotary club Prelog i ove godine organizira svoju tradicionalnu Kestenijadu, koja se održava danas na Trgu Slobode ispred Doma kulture u Prelogu

Kesteni su se počeli peći već od 9 sati, a svi ljubitelji kestena, dobre zabave i humanitarnih akcija pozvani su da se pridruže ovom jesenskom događanju koji će trajati sve do 13 sati.

„Pozivamo vas na još jedno slasno, ugodno i zabavno jesensko druženje koje Rotary club Prelog tradicionalno organizira svake jeseni. Time ujedno dajete doprinos našim humanitarnim klupskim aktivnostima,“ poručili su organizatori, ističući kako je ovaj događaj više od obične zabave – svaka kupljena porcija kestena donosi podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Posebnost ovog događanja su pečeni kesteni iz Rotary pečenjare, poznate kao “lokomotiva”, što doprinosi jedinstvenom iskustvu ovog događanja. Uz slasne kestene, posjetitelji mogu očekivati i dodatna iznenađenja, uključujući zanimljiv glazbeni program te dolazak predstavnika prijateljskih klubova.

Sva prikupljena sredstva s Kestenijade bit će namijenjena u dobrotvorne svrhe, čime će Rotary club Prelog nastaviti svoju dugogodišnju tradiciju pomaganja lokalnoj zajednici i onima u potrebi. Organizatori su zahvalili unaprijed svima koji će svojim dolaskom i podrškom pomoći u ostvarivanju humanitarnih ciljeva kluba.

Uz ugodnu atmosferu, dobar zalogaj i osjećaj da pomažete drugima, Kestenijada Rotary cluba Prelog ponovno se ističe kao događaj koji ne biste trebali propustiti ove jeseni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije