dan u znaku ljubavi

VIDEO/FOTO Romantična svadba u Orehovici: Ljubav Valentina i Ivane spojila tradiciju i modernost!

Jučer je Orehovica svjedočila jednoj od najupečatljivijih svadbenih povorki u Međimurju. Valentino Mirić iz Hodošana i Ivana Vuk iz Orehovice okrunili su svoju ljubav nezaboravnom svadbom, koja je spojila tradiciju, modernu eleganciju i bogatstvo kulturnih nasljeđa

Svadbena povorka predvođena glazbenicima, koji su na kamionetu svirali i pjevali u sav glas, prošla je kroz središte Orehovice, privlačeći poglede i osmijehe mještana. Mladenci su stigli u crvenom Cadillacu, dodatno istaknuvši posebnost ovog dana.

Dolazak pred crkvu bio je poseban prizor – uz mladence su se vijorile hrvatska zastava i zastava Roma, što je simboliziralo njihovu pripadnost i ponos na svoje korijene. Posebno je radostan bio izlazak iz crkve netom vjenčanog mladog para kojem ovom prilikom i mi čestitamo i želimo sve najljepše u zajedničkom životu!

Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u restoranu u Mačkovcu, uz vrhunske glazbenike iz Srbije. Violinist Momir Jovanović i harmonikaš Dejan Kostić, poznat kao “Mozart harmonike”, predvodili su orkestar, dok su pjevači Boškic Jovanović i mlada pjevačka zvijezda osigurali nezaboravnu atmosferu za uzvanike.

Ova romska svadba, ispunjena glazbom, veseljem i tradicijom, nije samo spojila dvije obitelji, već i dvoje mladih koji s ponosom nose svoja kulturna nasljeđa. Valentino i Ivana započeli su svoje bračno putovanje okruženi ljubavlju i podrškom najmilijih, s nadom da će im budućnost biti ispunjena jednako posebnim trenucima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije