ČESTITAMO

SVAKA VAM ČAST Judaši osvojili 12 medalja na Međunarodnom turniru u Sloveniji

Sjajan uspjeh judaša Zrinskog na međunarodnom turniru u Sloveniji!

Proteklog vikenda, judaši Judo kluba Zrinski briljirali su na međunarodnom turniru “Pokal Komende” u Sloveniji, gdje su osvojili čak 12 medalja.

Turnir je okupio 500 natjecatelja iz 44 kluba i 6 različitih država, a održavao se dva dana. U subotu su se natjecali djevojčice i dječaci u dobi od 12 do 18 godina, dok je nedjelja bila rezervirana za najmlađe judaše, od 6 do 10 godina.

Subota – uspjesi starijih natjecatelja:

Prvi na tatami izašli su Mijo Škvorc i Noel Gnazer. Mijo je pokazao svoju nadmoć u kategoriji do 27 kilograma, ostvarivši sjajnu pobjedu i osvajajući zlatnu medalju. Noel je impresivno nanizao tri pobjede, pobijedivši judaše iz Slovenije i Italije, no u finalu je morao priznati poraz, čime je osvojio srebrnu medalju.

U kategoriji do 14 godina briljirali su Iker Novak i Petar Balunović. Obojica su u kategoriji do 55 kilograma nanizali po tri pobjede, svladavši protivnike iz Slovenije, Srbije i Italije. U finalu su se međusobno susreli, a zlato je na kraju pripalo Petru, dok je Iker osvojio srebro.

Meris Ramadani (do 60 kg) do finala je stigao pobjedama protiv judaša iz Italije i Slovenije, no u napetoj borbi za zlato izgubio je od predstavnika Ukrajine, čime je završio kao drugi. Mihael Vidaković (do 66 kg) pobijedio je u prvom kolu, dok je u drugom poražen te je sjajnim nastupom u repasažu nanizao tri pobjede i osvojio 3.mjesto. Jakov Colev ovog puta ostao je bez plasmana.

U uzrastu do 16 godina, Jona Žvorc krenuo je snažno te je ostvario pobjedu u osmini finala, ali je zbog sudačke odluke izgubio je četvrtfinale. U repasažu je nanizao dvije pobjede te osvojio brončanu medalju. Jona je kasnije nastupio i u uzrastu do 18 godina, gdje je s dvije pobjede osvojio zlato, pokazujući izvanrednu formu.

Nedjelja – dominacija najmlađih:

Nakon iznimno uspješne subote, mladi judaši Zrinskog nastavili su sjajan niz. Zoa Šopar je ostvarila tri pobjede i osvojila zlato. Ognjen Gavranović Horvat također je bio nepobjediv s dvije pobjede, dok je njegov brat Vatroslav, sa dvije pobjede i jednim porazom, zahvaljujući boljem međusobnom omjeru osvojio zlatnu medalju. Mateja Naguib je s jednom pobjedom i jednim porazom osvojila srebrnu medalju.

Ovaj vikend bio je fantastičan za judaše Zrinskog, koji su se s turnira u Sloveniji vratili s pregrštom medalja – 5 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane. Njihov uspjeh plod je predanog rada i stručnog vodstva trenera Filipa Šekete, Nevena Žilaveca i Borne Šimunića.

Čestitke svim natjecateljima na izvanrednim rezultatima!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije