PUTUJMO ZAJEDNO

UZ JAKOPIĆ TRAVEL Posjetite adventske sajmove ili dočekajte Novu godinu u Beogradu, Pragu, Budimpešti, Milanu ili Veroni

Jakopić Travel vas poziva da zimske dane provedete na nezaboravnim destinacijama i dočekajte Novu godinu u nekim od najljepših europskih gradova

Otkrijte boemsku atmosferu Beograda, uživajte u veličanstvenom vatrometu u Pragu, opustite se uz luksuzne wellness sadržaje u Budimpešti ili se prebacite u blagdanski duh na adventskim tržnicama u Veroni i božićnom selu Bussolengo. Svako putovanje nudi jedinstveno iskustvo, prepuno kulture, zabave i opuštanja – uz najbolju organizaciju i udobnost!

NOVOST – REZERVACIJA I PLAĆENJE PUTEM WEB SHOPA!

Za sve dodatne informacije ili više ponuda, slobodno nas kontaktirajte putem naše mrežne stranice http://www.jakopic-travel.hr/ ili emaila info@jakopic-travel.hr.

BEOGRAD – DOČEK 2025.

4 dana – 29.12.2024.-01.01.2025.

U gradu bogate povijesti otkrijte boemsku četvrt Skadarliju, poznatu po svojim autentičnim restoranima i barovima. Posjetite Kalemegdan tvrđavu s predivnim pogledom na ušće Save i Dunava. Dočekajte Novu 2025. godinu u dinamičnom noćnom životu na splavovima koji garantiraju nezaboravan provod!

Cijena aranžmana: od 260 EUR

NOVA GODINA U PRAGU – ČEŠKY KRUMLOV – PIVOVARA STAROPRAMEN

4 dana, 30.12.2024.-02.01.2025.

Proslava Nove godine u Pragu pruža nezaboravno iskustvo uz veličanstven vatromet, osvijetljene povijesne zgrade i živahnu atmosferu na ulicama. Grad oduševljava svojim šarmom na svakom koraku. Putovanje završava u slikovitom Češkom Krumlovu, gdje vas čeka opuštajuća šetnja kroz srednjovjekovne ulice, savršeno zaokružujući čitav doživljaj.

Cijena aranžmana: 330 EUR

Kraljica Dunava – Budimpešta i Siofok

2 dana, 30.11.-01.12.2024.

Siófok, popularno odredište na obali Balatona, oduševit će vas živopisnim ulicama i predivnim pejzažima. Uživajte u luksuznom smještaju s 4 zvjezdice, gdje vas očekuje vrhunski wellness centar s bazenom, saunom i relaksirajućim tretmanima. Drugi dan posvećen je istraživanju Budimpešte, s posjetom najpoznatijim znamenitostima, poput parlamenta, Budimskog dvorca i Lančanog mosta.

Cijena aranžmana 130 EUR

Milano, Sirmione i Peschiera del Garda

19.-20.10.2024.

U Milanu posjetite impresivni Duomo, dvorac Sforzesco i uživajte u luksuznom šopingu u Galleria Vittorio Emanuele II. U Sirmioneu i Peschieri del Garda istražite povijesne znamenitosti poput dvorca Scaliger i Rocca Scaligera. Oduševit će vas predivni pejzaži jezera Garda koji upotpunjuju ovo nezaboravno iskustvo.

Cijena aranžmana: 160 EUR

Advent u Veroni i božićno selo Bussolengo

2 dana – 14.-15.12.2024.

Advent u Veroni donosi čarobnu atmosferu uz božićne tržnice, svjetlosne instalacije i tradicionalne ukrase u povijesnom centru. Na Christkindlmarkt sajmu na Trgu Bra uživajte u rukotvorinama, božićnim delicijama i pogledu na osvijetljenu Arenu di Verona. Božićno selo u Bussolengu (Flover) pruža savršen zimski raj s tematskim dekoracijama, animacijama za djecu i blagdanskom čarolijom za cijelu obitelj.

Cijena aranžmana: 125 EUR

Iskoristite pogodnosti novog web shopa i osigurajte svoje mjesto na putovanjima koja ne želite propustiti! Kako bi uštedili Vaše vrijeme, a mi unaprijedili i usavršili naš Web Shop bili bismo zahvalni da svoje sljedeće putovanje rezervirate i platite putem naše mrežne stranice www.jakopic-travel.hr .

Ako imate poteškoća sa Web Shopom slobodno nas kontaktirate na info@jakopic-travel.hr

Za sve dodatne informacije, želje i upite stojimo Vam na raspolaganju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije