odlična prilika

MALI RUKOMETAŠI Nastavlja se projekt Pozoj-mini rukomet

Rukometni savez Međimurja u suradnji sa društvom sportske rekreacije „Sportska subota“ od 2022. godine provodi projekt pod nazivom „POZOJ-Mini rukomet u međimurskim osnovnim školama“

Projekt se odnosi na polaznike 1-4 razreda osnovnih škola (dječake i djevojčice) kao izvanškolska aktivnost i potpuno je besplatan, a provodi se po dva puta tjedno.

Od prve godine provedbe u projektu sudjeluje sedam osnovnih škola i to: I. Osnovna škola Čakovec, II. Osnovna škola Čakovec, OŠ Prelog, OŠ Nedelišće, OŠ Petar Zrinski Šenkovec, OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica i OŠ I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Od početka provedbe kroz program je prošlo 586 dječaka i djevojčica.

S početkom nove školske godine nastavlja se provedba projekta te se u isti uključila i nova škola i to OŠ Draškovec, a trenutno je u projekt uključeno 184 dječaka i djevojčica nižih razreda.

Projekt je prepoznat kao izvrstan te je uz sredstva samog Rukometnog saveza, sredstva partnera na projektu i sponzora sufinanciran od strane Ministarstva turizma i sporta, Međimurske županije (Međimurske sportske zajednice), Grada Čakovca, Grada Preloga i Općine Sveti Juraj na Bregu.

Također s nastavkom provođenja projekta počinje i nova sezona POZOJ-mini rukometne lige, a o čemu više nakon definiranja konačnog rasporeda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije