najavljujemo

FUNDRACE 2024 Humanitarna utrka u Termama Sveti Martin

Nadolazeći "FundRace Terme Sveti Martin" više je od obične utrke – to je prilika da napravite razliku

Službeno organizirana od strane Općine Sveti Martin na Muri, uz glavnog pokretača ove hvalevrijedne akcije, Terma Sveti Martin, koje sa svojom predanošću rade na tome da naprave razliku tamo gdje je to najpotrebnije, ova utrka će se održati u nedjelju, 3. studenog 2024., s početkom u 10:00 sati ispred Hotela Terme Sveti Martin. Glavni cilj ovog sportskog događaja je prikupljanje humanitarnih donacija za potrebite obitelji u Međimurskoj županiji.

Za ovu posebnu priliku, organizatori su udružili snage s poznatom humanitarnom udrugom “Chef kuha doma” i zagrebačkim humanitarcem Brunom Lerotićem, čiji će angažman dodatno pojačati utjecaj same akcije i omogućiti proširenje ove plemenite inicijative izvan lokalne zajednice. Sudionici su pozvani da se aktivno uključe i svojim prisustvom doprinesu podizanju svijesti o važnosti zajedništva i solidarnosti, istovremeno promovirajući zdrav način života i rekreaciju.

Utrka će se sastojati od dvije glavne kategorije: glavna utrka na 10 kilometara, namijenjena trkačima rođenima 2008. godine i starijima, te kraća utrka građana na 5 kilometara, za sudionike rođene 2012. godine i starije. Svaka od ovih utrka podijeljena je u više dobnih kategorija, a svi prijavljeni natjecatelji imat će priliku natjecati se unutar svoje skupine. Start i cilj utrke bit će kod Hotela Terme Sveti Martin, a okupljanje sudionika i podjela startnih paketa započet će već od 8:00 sati na dan utrke.

Prijave se mogu izvršiti online putem portala utrka.com ili osobno na sam dan utrke. Minimalna donacija za sudjelovanje u utrci iznosi 10 eura, no organizatori potiču sudionike koji su u mogućnosti da uplate i veći iznos, s obzirom na to da će sav prikupljeni novac biti doniran potrebitim obiteljima u Međimurskoj županiji. Donacije je moguće izvršiti uplatom na račun Udruge “Chef kuha doma” (IBAN: HR0923900011198000634) s naznakom “FundRace” ili osobno prilikom podizanja startnih paketa na dan utrke.

Kako bi dodatno potaknuli sudjelovanje, Terme Sveti Martin će dodatno donirati 10 eura po svakom prijavljenom sudioniku, čime zajedničkim snagama možemo ostvariti značajan doprinos lokalnoj zajednici. Na taj način, svi prisutni moći će svojim sudjelovanjem doprinijeti ovoj akciji, bilo trčanjem ili donacijom, te time pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Po završetku utrke, najuspješniji natjecatelji bit će nagrađeni peharima i medaljama, a svečana podjela nagrada održat će se u restoranu Quelle u 12:00 sati, uz prigodnu zakusku za sve natjecatelje. Za sve prijavljene sudionike koji se registriraju do 20. listopada 2024., osigurana je majica s logom utrke te vrijedni pokloni u startnom paketu, što dodatno doprinosi atraktivnosti i motivaciji za sudjelovanje.

Kako bi se sudionicima omogućio potpuni doživljaj ovog događaja, Terme Sveti Martin su osigurale i posebnu pogodnost u vidu popusta od 15% na smještaj u terminu od 1. do 3. studenog 2024. godine. Rezervacije se mogu izvršiti putem e-maila info@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040/371-111 uz napomenu da sudionici ostvaruju pravo na popust kao sudionici FundRace utrke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije