odbojka

CEV CHALLENGE CUP Centrometal pružio dobru igru, no protivnik je bio prejak

U utakmici u Nedelišću vidjeli smo odličnih pet setova, u Mađarskoj također dobra predstava

MAV FOXCONN – OKM CENTROMETAL 3 : 0 (25:13, 25:22, 29:27)

Arena Tatabanya, gledatelja 1.000

Suci: Tomec (Slovenija), Bruno (Italija)

Foxconn: Szabo, Eke, Bandi, Tomanoczy, Bakiri, Pesti, Fazekas, Takacs, Peter, Szavai, Sebestyen, Szentesi, Luna Slaibe (trener Pelillo)

Centrometal: Stanković, Radoš, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Andrej i Fran Peterlin, Novak, Brčić, Raič, Zelenika (trener Kirić)

Odbojkaši Centrometala završili su svoje natjecanje u CEV Challenge cupu. U sjajnom ambijentu prekrasne Arene u Tatabanyi igrači Centrometala pružili su vrlo dobru igru ali su svejedno izgubili sa 3:0. Zbog bolesti trenera Novaka ekipu je vodio Jadranko Kirić. Prvi set domaći su bili nepogrešivi, imali su sjajan blok i obranu. Iako nisu radili greške Centrometalovci u ovoj dionici nisu pronalazili način kako završiti poen. Nastavilo se slično i u drugom setu u kojem je Foxconn poveo 11:7. I tada su krenuli Međimurci. Kod 15:14 samo su na poen zaostatka. Nastavljaju gosti i izjednačuju na 19:19, zatim i na 20:20. U završnici seta sretniji i spretniji bili su domaći.

Nisu Centrometalovci odustali i odlično su krenuli u treći set. Na sredini seta Centrometal je vodio s pet poena prednosti. Raič je prednjačio u napadu, pratili su ga i ostali. Takvom igrom ušli su u završnicu seta s vodstvom od 21:18. Domaći rade tri uzastopna poena i izjednačuju. Centrometal dolazi do set lopte ali je Zelenika promašio servis. Nakon toga imalu su i drugu i treću set loptu. Na zadnjoj nisu realizirali kontru. Nakon što su propustili svoje prilike to su kaznili domaćini i s 29:27 došli do pobjede. Šteta, vrlo lagano su nakon ta tri seta Međimurci mogli voditi s 2:1. Ukupno gledajući dobra prezentacija u euronatjecanju. U utakmici u Nedelišću vidjeli smo odličnih pet setova, u Mađarskoj također dobra predstava. Sada se Centrometal okreće domaćem prvenstvu. U nedjelju gostuju u Splitu gdje očekuju novu pobjedu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije