mala subotica

NAJAVA Pridružite se 22. Sobočkom španciru i proslavi Svjetskog dana pješačenja!

Pješačenje će trajati oko dva sata

Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Mala Subotica, pod pokroviteljstvom Općine Mala Subotica, povodom Svjetskog dana pješačenja organizira 22. Sobočki špancir.

Ova sportsko-rekreativna manifestacija, namijenjena članovima udruge, njihovim obiteljima, ali i svim mještanima i ljubiteljima boravka u prirodi, održat će se u nedjelju, 20. listopada 2024. godine s početkom u 13:30 sati.

Okupljanje je planirano na odbojkaškom igralištu u Ulici Braće Radić, a sudionici će uživati u 8 kilometara dugoj stazi koja prolazi kroz šumu, livade i polja. Pješačenje će trajati oko dva sata. Nakon šetnje, na igralištu će se održati natjecanja za djecu i odrasle u raznim zanimljivim disciplinama.

Osim sportske rekreacije, sudionike očekuje i druženje uz vruće pečene kestene, „najbolše“ međimurske langoše i druge domaće specijalitete. U slučaju lošeg vremena, druženje će se održati pod nadstrešnicom igrališta.

-Pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u zdravom načinu života i druženju na svježem zraku! Veselimo se vašem dolasku! – poručuju organizatori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije