DV Dječja mašta

FOTO Jesenska svečanost Dječjeg vrtića ‘Dječja mašta’ u Mihovljanu

Ovakvi su događaji neprocjenjivi za stvaranje toplih i trajnih uspomena

Na nogometnom igralištu u Mihovljanu održana je tradicionalna jesenska svečanost Dječjeg vrtića “Dječja mašta”, događaj koji je, kao i svake godine, privukao velik broj roditelja, djece i članova zajednice. U veseloj atmosferi ispunjenoj smijehom, igrom i ukusnim specijalitetima, posjetitelji su uživali u bogatom programu prepunom zajedništva i radosti.

Vrhunac proslave bio je nastup mališana iz vrtića, koji su pjesmama, plesom i recitacijama oživjeli ljepotu jeseni. Oduševljena publika pratila je svaku točku s osmijehom, a mali izvođači su zaslužili gromoglasan pljesak za svoj trud i talent.

Nakon službenog dijela uslijedio je zabavni program, koji je dodatno razveselio djecu jesenskim igrama, dok su roditelji uživali u tradicionalnim jesenskim specijalitetima. Među ponuđenim delicijama, mirisni langoši, sočni hot dogovi i razni kolači, koje su pripremili roditelji i odgojiteljice, posebno su oduševili sve prisutne.

Ova svečanost, koju vrtić “Dječja mašta” organizira svake godine, postala je prilika za okupljanje i povezivanje zajednice. Ove godine bila je iznimno uspješna zahvaljujući prekrasnom jesenskom vremenu i velikom odazivu posjetitelja. Ravnateljica Grozdana Žagar se zahvalila svima koji su pomogli u organizaciji, istaknuvši kako su ovakvi događaji ključni za jačanje bliskih odnosa između roditelja, djece i šire zajednice.

Prema reakcijama roditelja i djece, ovogodišnja jesenska svečanost još jednom je potvrdila kako su ovakvi događaji neprocjenjivi za stvaranje toplih i trajnih uspomena.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije