poštaru se nije radilo

SKANDAL U ČAKOVCU Poštar bacio pošiljke, Hrvatska pošta reagirala!

Protiv poštara je pokrenut postupak izvanrednog otkaza ugovora o radu

Jutros smo izvijestili o šokantnom događaju – bačena pošta u kantu za smeće kod prodavaonice u Mihovljanskoj ulici u Čakovcu izazvala je nezadovoljstvo među građanima. Među pronađenim pošiljkama navodno su se našli računi i drugi važni dokumenti.

Nedugo nakon objave, stigao je službeni odgovor Hrvatske pošte. Potvrdili su kako je poštar odgovoran za ovu dostavu nesavjesno obavljao svoj posao te su poduzeli ozbiljne mjere – protiv poštara je pokrenut postupak izvanrednog otkaza. Pošiljke je preuzeo kontrolor i bit će dostavljene u roku.

Hrvatska pošta se ispričava građanima i naglašava kako je ovakav slučaj iznimka u radu više od 2.000 poštara koji većinom svoj posao obavljaju profesionalno.

U nastavku prenosimo njihovo očitovanje u cijelosti.

Nastavno na vaš tekst objavljen 16. listopada o bačenoj pošti, javljamo vam informacije o navedenom događaju. Poštar koji je bio zadužen za dostavu nažalost svoj posao nije obavljao profesionalno te je pošiljke bacio. Protiv poštara je pokrenut postupak izvanrednog otkaza ugovora o radu. Pošiljke je u međuvremenu preuzeo kontrolor te će biti dostavljene primateljima u propisanom roku. Neprimjereno ponašanje i rad van propisanog standarda ne toleriraju se na radnom mjestu stoga Vam zahvaljujemo što ste ukazali na navedeni događaj. Na terenu svakog dana pošiljke dostavlja oko 2.000 poštara i velika većina naših kolega posao obavlja savjesno i profesionalno te su ovakvi događaji iznimka. Ispričavamo se korisnicima zbog neugodnosti – stoji u odgovoru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije