GRAD MURSKO SREDIŠĆE

USKORO U NOVOM RUHU Uređenje i obnova pilova u Štrukovcu

Uređuju se pilovi u Štrukovcu

Grad Mursko Središće već tradicionalno jako puno pažnje poklanja uređenju centra grada i svih naselja koja spadaju u područje grada Mursko Središće. Tako se ovih dana završava uređenje pila u naselju Štrukovec prema Zebancu, te pila prema Merhatovcu.

Tvrtka Mozaik građenje iz Štrukovca obnavljala je pil u Štrukovcu prema Zebancu na način da se izradila temeljna ploča, skinulo se naličje boje, demontirao se korpus, pjeskario se i bojao, popravilo se oštećenje na kamenu, isti se zaštitio silanom te se cijeli pil obojao. Vrijednost radova iznosila je 4.806,00 eura s uključenim PDV-om. Također, spomenuti pil izmješten je na način da je lokacija prilagođena novom prometnom rješenju kolnika i pješačke staze.

Pil u Štrukovcu prema naselju Merhatovec obnovit će se na način da će se skinuti i očistiti dotrajali dijelovi žbuke, napravit će se impregnacija i saniranje oštećenih dijelova žbukom te impregniranje i dvostruko bojanje fasadnim bojama. Radove će izvoditi tvrtka Maleraj Wolfy d.o.o. iz Peklenice u iznosu od 2.000,00 eura s uključenim PDV-om.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije