za svakog ponešto

‘ČAROLIJA JESENI’ Ovog petka u Strahonincu uživajte u raznim glazbenim nastupima svih generacija!

Dvorana Općine Strahoninec uskoro će ponovno biti domaćin još jednog nezaboravnog kulturnog događaja

 U petak, 18. listopada, s početkom u 17 sati, održat će se manifestacija pod nazivom “Čarolija jeseni”, koja će okupiti raznolike izvođače iz Strahoninca i okolice.

Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom i raznolikom programu, koji će uključivati nastupe Pjevačkog zbora Strahoninec, potom Dječjeg vrtića Suncokret, čiji će najmlađi članovi svojom vedrinom i šarmom otvoriti večer.

Grupa Zečići i Sovice iz vrtića će izvesti posebne pjesme koje će sigurno oduševiti publiku, dok će Zbor nižeg uzrasta Osnovne škole Strahoninec nastupit će s odabranim pjesmama koje pripremaju zajedno sa svojim učiteljima.


Na programu će biti i solo nastupi glazbenih talenata, Nadice Patafte, Hane Carević i Eve Zdolec, koji će pokazati svoje vokalne sposobnosti.


Večer će biti zaokružena izvedbama Tamburaša KUD-a Strahoninec, koji će posjetiteljima pružiti autentične tamburaške melodije.


Organizator ove manifestacije je Pjevački zbor Strahoninec, dok je Općina Strahoninec glavni pokrovitelj događanja.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i uživaju u bogatom kulturnom programu, koji će donijeti pravi jesenski ugođaj i povezati zajednicu kroz glazbu, ples i veselje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije