vrijedna nagrada

IZLET ZA PAMĆENJE Nakon osvojenog prvog mjesta, umirovljenici Strahoninca uživali u nagradnom izletu u Kopački rit

Podružnica umirovljenika Strahoninec osvojila je prvo mjesto na 38. Županijskim sportskim susretima umirovljenika, te je uslijedio nagradni izlet u Kopački rit

Na 38. Županijskim sportskim susretima umirovljenika, održanima u Gornjem Mihaljevcu, okupilo se više od tisuću umirovljenika iz 28 podružnica Matice umirovljenika Međimurske županije. U veselom i natjecateljskom duhu, umirovljenici su pokazali da godine nisu prepreka za sportsku aktivnost i zajedništvo. Posebno su se istaknuli članovi Podružnice Strahoninec, koji su svojom borbenošću i timskim radom osvojili prvo mjesto na natjecanju.

Pobjednička ekipa iz Strahoninca bila je nagrađena i posebnom idejom načelnika Općine Strahoninec, Franje Lehkeca, koji je predložio nagradni izlet po njihovom izboru. Umirovljenici su s oduševljenjem prihvatili prijedlog, a u razgovoru sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem, dobili su i dodatnu podršku za sufinanciranje izleta.

Putovanje je organizirano preko agencije Rudi travel, a umirovljenici su odabrali izlet u Kopački rit i Osijek. Dana 24. rujna 2024., članovi Podružnice Strahoninec uputili su se na ovo nezaboravno putovanje, gdje su proveli dan u razgledavanju prirodnih ljepota Kopačkog rita i istraživanju kulturnih znamenitosti Osijeka. Prema riječima sudionika, organizacija izleta bila je besprijekorna, a druženje nezaboravno.

Umirovljenici su se vratili kući puni pozitivnih dojmova i iskustava, zahvaljujući se načelniku Lehkecu i županu Posavcu na podršci i prepoznavanju njihovog truda. Ovaj izlet nije bio samo nagrada za sportski uspjeh, već i prilika za dodatno povezivanje i stvaranje novih uspomena.

Ovim putem, Podružnica Strahoninec izražava svoju duboku zahvalnost i nada se da će ovakvi susreti i putovanja postati tradicija u godinama koje dolaze.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije