Svečana podjela svjedodžbi u OŠ Goričan

U petak, 29. lipnja 2012. bilo je svečano u OŠ Goričan za sve prisutne na podjeli svjedodžbi za završetak osnovne škole. Generacija djece rođene 1997./98. završila je svoje osnovno školovanje, te kreće u novo životno srednje obrazovanje.

Prisutnim učenicima, roditeljima i nastavnicima obratio se ravnatelj škole Stjepan Vadlja koji je naglasio da je ova generacija odrasla, svjesna i spremna za nove izazove koji ih čekaju u srednjoj školi, te da još nisu svjesni da će im ovih osam godina zajedničkog druženja biti najljepše životno doba.

Prisutnim su se i obratile i njihove razrednice Kristina Sisek i Marija Matić, koje su emotivnom govoru spustile suzu, a bez suza nisu ostali roditelji, nastavnici i učenici. Učenici koji su završili osmi razred odličnim uspjehom škola je nagradila knjigama.

Učenici oba razreda zahvalili su se ravnatelju, nastavnicima, pedagogu, kuharici, podvorniku i čistačici, te ih zamolili da im oproste ako su nekad bili nesnosni.

Prikazana je i medijska prezentacija slika koju je pripremila Martina, koje su ih podsjetile na početak njihovog početka osnovnog školovanja.

U glazbenom programu nastupili su puhači: Josipa, Miriam i Romeo koji su odsvirali nekoliko pjesama te su nagrađeni velikim pljeskom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije