odmah je uhićen

PRIBISLAVEC Mladić upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita pa ostao bez vozila-nije mu prvi put!

U subotu 12. listopada u 23:50 sati u Pribislavcu, Varaždinskoj ulici, policijski službenici uočili su osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, vozač kojega je odbio postupiti po zvučnim i svjetlosnim znacima kojima su ga pokušavali zaustaviti te je nastavio sa vožnjom do Ulice Stanka Vraza, gdje je zaustavljen

Utvrđeno da je vozilom upravljao 18-godišnjak prije stjecanja prava na samostalno upravljanje vozilima, a taj je vozač unazad tri godine, tri puta pravomoćno osuđen za opisani prekršaj. Vozač je potom odmah uhićen.

Prilikom postupanja do policijskih službenika je pristupio je 48-godišnjak (u bliskoj rodbinskoj vezi s vozačem) koji je pogrdnim riječima vrijeđao policijskog službenika pa je i on uhićen uz uporabu sredstava prisile. Zbog počinjenog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 48-godišnjaku je izdan prekršajni nalog.

Mladićevo vozilo je oduzeto te vozilom vučne službe prevezeno u dvorište policijske uprave. Njemu je zbog počinjenih prekršaja iz članka 216. stavak 1. i članka 32. stavak 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu, prekršajnom odjelu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije