ribolov

DRAŠKOVEC Uspješno održan 5. Memorijalni Kup Nikola Balent ‘Balci’ na Ribnjaku Trnišće

Ove nedjelje, na ribnjaku Trnišće, održan je 5. po redu memorijalni kup Nikola Balent "Balci", u organizaciji Športskog ribolovnog društva (SRD) Smuđ Draškovec

Na natjecanju je sudjelovalo 11 parova, među kojima su bili predstavnici susjednih društava te dva domaća para.

Ekipe su dolazile iz Ipa-Čakovec, Črnec Donji, Hrašćan, Glavatica Prelog, Hrast Čukovec, Linjak Palovec, Som Kotoriba, Drava Donji Mihaljevec, Sloga Oporovec, Klen Sveta Marija, te domaće ekipe iz Draškovca.

Na kraju natjecanja, najuspješniji par bili su Radmanić i Filipušić iz ekipe Som Kotoriba, koji su ulovili najviše ribe.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Ipa Čakovec u sastavu Vidović i Čeki, dok su domaćini, Balent i Naranđa iz SRD Smuđ Draškovec, osvojili treće mjesto.

Kup je postao tradicionalni događaj u čast Nikole Balenta, poznatog kao Balci, koji je iznenada preminuo. Balci je bio jedan od najaktivnijih članova kluba, blagajnik, natjecatelj i veliki prijatelj koji je volio ribolov i bio predan ovom klubu.

Ove godine, kao i svake prethodne, natjecatelji su uživali u dravskoj ribi, a organizatori su se zahvalili svim sudionicima, posjetiteljima, te vrijednim članovima kluba. Podršku su pružili Mjesni odbor Draškovec i grad Prelog, a nagrade i medalje uručio je Nino Marđetko.

U spomen na Nikolu, organizatori šalju ribički pozdrav “Bistro” do sljedeće godine!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije