13.10.2024.

KLIKOM PO MARINI Jesenska čarolija u Prelogu: Šetnica uz Dravu puna života i rekreacije

Danas je Marina Prelog bila prava oaza mira i prirodne ljepote, privlačeći mnoštvo šetača i rekreativaca koji su uživali u ugodnom jesenskom danu

Zlatne boje jeseni i blagi povjetarac stvarali su savršenu atmosferu za sve koji su odlučili provesti vrijeme na otvorenom, daleko od gradske vreve.

Preloška šetnica uz Dravu, jedna od najljepših u ovom kraju, bila je ispunjena veselim prizorima, dok su se ljudi okupljali kako bi uživali u prirodi i pripremili se za nadolazeći radni tjedan.

Neki su jednostavno šetali, uživajući u spokojnom okruženju i šumu lišća pod nogama, dok su drugi odlučili za nešto aktivniji pristup, trčeći ili vozeći bicikle duž rijeke. Marina je danas bila pravi rekreativni centar, s prizorima obitelji, mladih i starijih, svih željnih svježeg zraka i opuštanja.

Biciklisti su se lagano vozili uz obalu, rekreativci su iskoristili sunčano vrijeme za tjelovježbu, a mnogi su jednostavno uživali u pogledu na rijeku i prirodni ambijent koji ih je okruživao.

Dok su jedni upijali posljednje tople sunčeve zrake, drugi su već planirali povratak idućih dana, oduševljeni prizorima i mirom koji pruža Marina Prelog u jesen.

Pogledajte koga smo sve sreli uz šetnicu, jer danas je Marina bila preplavljena osmijesima, sportskim duhom i pravim jesenskim šarmom!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije