BISTRO!

ŠTAP OD BAMBUSA Ribiči ŠRD-a Gardinovec zaključili sezonu natjecanjem u starinskom stilu

Na kraju još jedne zahtjevne ribolovne sezone, ribiči ŠRD-a Gardinovec odlučili su organizirati poseban događaj u tradicionalnom stilu, evocirajući duh prošlih vremena.

Umjesto modernih ribolovnih tehnika, natjecatelji su se okušali u ribolovu koristeći bambusove i ljeskove štapove, baš kao što su to činili njihovi preci. Ovo događanje unijelo je nostalgičan duh u ribolovni svijet koji je okupio natjecatelje svih uzrasta i iskustava.

Natjecanje je donijelo je obilje dobre atmosfere za natjecatelje, ali i za brojne posjetitelje. Veliku radost donijele su vrijedne nagrade koje su osigurali sponzori, čime je cjelokupni događaj dobio poseban ton. Ekipe su se nadmetale u tri kategorije – djeca, žene i seniori – a svaki natjecatelj dao je sve od sebe kako bi ulovio što bolji ulov.

Posebno zadovoljstvo bilo je vidjeti osmijehe na licima najmlađih natjecatelja, koji su ostvarili izvrsne rezultate. Njihov entuzijazam dijelili su i stariji sudionici, koji su uživali u natjecanju, prisjećajući se dana kada su i sami prvi put započeli s ribolovom.

Domaćini iz ŠRD-a Gardinovec, poznati po svojoj gostoljubivosti, osim žive glazbe, osigurali su i bogatu zakusku za sve prisutne. Ribiči i posjetitelji uživali su u ukusnim delicijama uz jezero, a ugodnu atmosferu dodatno je upotpunio dolazak načelnika Zvonimira Taradija, koji je svojim prisustvom dao podršku ovoj hvalevrijednoj sportskoj manifestaciji.

Lijep jesenski dan, proveden u prirodi, bio je savršen završetak ribolovne sezone. Ribiči, gosti i posjetitelji složili su se u jednom – ovo tradicionalno natjecanje bilo je sjajan način za oproštaj od sezone, uz želju da se slični događaji ponove i u budućnosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije