THROWBACK FRIDAY

‘U RIKVERC PETKOM’ Pogledajte tko se sve veselio na brucošijadi u Joki 2011. godine

Petak je, a to znači da je vrijeme za malo nostalgije!

Vodimo vas natrag u 2011. godinu, kada se brucošijada u kafiću Joka kod željezničke postaje Buzovec, slavila s tamburašima, smijehom i plesom do zore. Naša fotogalerija s te nezaboravne večeri ponovno je pred vama, a tko zna, možda na slikama prepoznate nekoga tko vam je obilježio dane i noći kad su izlasci bili nešto za što se živjelo.

Sjećate li se kako se u Čakovcu zabavljalo tih dana? Kako je bilo kad su tamburaši preuzeli mikrofone, a vi s ekipom podignuli čaše i zapjevali u jedan glas? Kakva je atmosfera vladala kada su prvi taktovi zasvirali, a cijeli kafić ili klub pretvorio se u jedan veliki plesni podij? Što se nosilo tih večeri? Svi smo imali omiljenu kombinaciju za izlazak – možda ste baš vi bili oni u skinny trapericama, širokim remenom, šarenom topu ili kariranoj košulji.

A što se pilo? Tko je naručivao gemišt, a tko je bio zadužen za rundu shotova? Sjećate li se lica za šankom, onih neizostavnih razgovora i smijeha koji je prštao iz svakog kutka? Možda vas fotografije podsjete na one spontane trenutke koji su se događali baš kad ste pomislili da je noć dosegnula vrhunac.

Kakav je to bio osjećaj, kada ste s tamburašima pjevali stare hitove, zagrljeni s prijateljima, bez brige o sutrašnjem danu? Je li vam ta večer ostala urezana u pamćenje kao jedan od onih izlazaka koji se prepričava godinama?

Prolistajte našu fotogaleriju, dopustite da vas slike vrate u te bezbrižne studentske dane, kada su brucošijade bile događaj za pamćenje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije