9. kolo

TREĆA LIGA Nedelišće slavilo u međimurskom derbiju protiv Dinama/D, minimalna pobjeda Rudara

U 9. kolu 3. HNL-sjever u Čakovcu gdje će Nedelišće igrati svoje utakmice zbog renoviranja stadiona je s 2:1 pobijedio Dinamo iz Domašinca

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Domaće je u vodstvo doveo Prelec u 25. minuti, da bi rezultat poravnao Dominik Novak. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Silva Lima u 73. minuti.

Rudar je u Murskom Središću pogotkom Kevina Nedeljka savladao Koprivnicu. Polet iz Svetog Martina na Muri nakon utakmice protiv Dinama u četvrtak nije se uspio regenerirati te je u Garešnici poražen rezultatom od 2:0.

Domaćin je poveo u 29. minuti preko Starčevića gosti u 48. minuti promašuju kazneni udarac dok u sudačkoj nadoknadi Garić postiže pogodak za konačnih 2:0.

Međimurje je poraženo u Đurđevcu protiv Graničara 2:1. gosti su poveli u 76. minuti golom Pejanovića da bi rezultat poravnao Snozyk u 88 iz kaznenog udarca dok isti igrač u 90. minuti postiže pogodak te donosi svojoj ekipi pobjedu. Graničar iz Kotoribe je izgubio u Grubišnom polju protiv Bilogore 91* 3:0.

Rezultati 9. kola:

Rudar/MS-Koprivnica 1:0, Podravina-ŽNK Virovitica 2:0, Graničar/Đ-Međimurje 2:1, Varteks-Pitomača 0:1, Garić-Polet/SMNM 2:0, Bilogora 91*-Graničar/K 3:0, Nedelišće-Dinamo/D 2:1, Dinamo/P-Slatina igra se sutra.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije