ŽNK HAJDUK - ŽNK ŽIBEKICE

FOTO ŽNK Žibekice slavile u Štrukovcu: Pobjeda nad Hajdukom 3:4

Današnji prijateljski susret između ŽNK Hajduk Štrukovec i ŽNK Žibekice Savska Ves održan je u Štrukovcu pred dobro raspoloženim gledateljima. Utakmica, koja je započela u 17:30 sati, pružila je napetu i uzbudljivu igru tijekom oba poluvremena.

Domaća ekipa, ŽNK Hajduk Štrukovec, naišla je na snažnog protivnika. ŽNK Žibekice iz Savske Vesi dominirale su prvim dijelom utakmice, uspjevši povesti s nekoliko izvrsnih akcija, čime su osigurale prednost. Iako su Štrukovčanke pokazale zavidnu borbenost i energiju u drugom poluvremenu, smanjivši razliku, Žibekice su ipak odnijele pobjedu rezultatom 3:4.

Svoju podršku dao je i gradonačelnik Grada Mursko Središće, Dražen Srpak, koji je pratio utakmicu te najavio kako će Grad počastiti nogometašice pizzom na idućem nogometnom susretu. Podrška Grada Mursko Središće uvijek je lijep poticaj za lokalne sportašice, što dodatno doprinosi razvoju ženskog nogometa.

Na utakmici se okupio velik broj posjetitelja, među kojima su bili i domaći navijači, ali i gostujući simpatizeri. Ovaj susret bio je prava potvrda prijateljstva između dva kluba i najava nadolazeće uzbudljive sezone ženskog nogometa.

Igračice ŽNK Hajduk Štrukovec zahvalile su se svojim navijačima na podršci i čestitale ŽNK Žibekicama na zasluženoj pobjedi. Ovo je još jedan korak u jačanju ženskog nogometa, kako u sportskom, tako i u društvenom smislu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije