mali svjetionik

DRŽIMO FIGE Miljenka Igrec iz Preloga posljednja je finalistica za nagradu Mali svjetionik 2024.

Deseta i zadnja kandidatkinja u finalu za nagradu Mali svjetionik 2024. je MILJENKA IGREC iz Preloga

Miljenka radi u Županijskoj bolnici Čakovec, glavna je sestra Odjela interne. Ona svojim životom stvarno ostavlja trag, a ne ožiljak.

Nedavno je napravila lijepu stvar za umirovljene med. sestre tako što ih je okupila na druženje.

Za nju kolegica kaže:

“Ne trebam pomno birati riječi kojima bih dočarala inspiraciju takve žene. Jednostavno, sestra Miljenka je vječni izvor inspiracije, za sve koji su je barem jednom u životu imali prilike sresti. Njena osobnost i pojava, govore tisuću riječi, a takva je osoba inspiracija sama po sebi.

Vjerujem i znam, da ostavlja snažan dojam na sve sadašnje i buduće generacije. Mogla bih u nedogled nabrajati sva njezina postignuća u bogatoj karijeri, djelovanje u nizu udruga i organizacija, humanitarne akcije, a nadasve njen doprinos društvu i cjelokupnoj zajednici.

Kao predsjednica HUMS-a, podružnice Međimurske županije, primila je nagradu za najaktivniju podružnicu u cijeloj Hrvatskoj. Ona je poticaj mladima, da ostanu živjeti i raditi ovdje, jer potencijala je puno, a samo ga se upornošću može naći. Priznajem, da je sestra Miljenka, od prvog susreta moje vrelo inspiracije.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije