PRIUŠTITE SI POSEBAN DAN!

Lumini centar vas poziva na Moj Lumini dan u s.Oliver Black Label – popusti, besplatni make up, piće dobrodošlice, druženje i odlično shopping iskustvo

Idealna prilika za istražiti najnovije modne trendove, obnoviti garderobu, ali i uživati.

U petak, 11. listopada, Lumini centar i s.Oliver Black Label pripremili su dan posvećen isključivo vama! Idealna je prilika da istražite najnovije modne trendove, obnovite svoju garderobu, ali i uživate u druženju, opuštanju i odličnom shopping iskustvu.

Uz odličan popust od 20 % očekuje vas druženje s našom stilisticom Anom Bacinger, besplatni makeup korner s korisnim savjetima profesionalnog vizažista, piće dobrodošliceglazba i druženje.

No, to nije sve jer na velikom nagradnom natječaju na Instagramu Lumini centra imate priliku osvojiti poklon-bon za shopping i stilističke savjete Ane Bacinger. Sve što trebate učiniti jest zapratiti Lumini profil na Instagramu, lajkati objavu i odgovoriti na pitanje: „Koji vam je najdraži odjevni predmet i zašto vam baš sada treba novi iz s.Oliver Black Label trgovine?“ Nagrađujemo četiri najkreativnija odgovora.

Pridružite nam se u Lumini centru od 9 do 21 sat na dan posvećen samo vama uz Moj Lumini Dan i s.Oliver Black Label:

  • Super popust  – 20 % popusta na sve (uz minimalnu kupnju od 19,99 €)
  • Modni savjeti – druženje sa stilisticom Anom Bacinger
  • Besplatni make-up corner: šminkanje i savjeti vizažista
  • Posebna atmosfera – piće dobrodošlice, glazba i druženje

Lumini centar organizira događanje „Moj Lumini dan“ kako bi svojim kupcima pružio posebno iskustvo shoppinga. Svaki put u suradnji s novim partnerom, event donosi tematske pogodnosti, ekskluzivne popuste i razna iznenađenja. Ovaj koncept osmišljen je iz brige za vjernost kupaca, pružajući im priliku da uživaju u personaliziranim pogodnostima. 

Za više posjetite https://www.lumini.hr/novosti/moj-lumini-dan/

Vidimo se u petak u Lumini centru!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije