sportski vikend

RUKOMETNO – NOGOMETNI VIKEND Čeka nas puno uzbuđenja i dobrih utakmica

Prvenstvena sezona u punom pogonu

Nastupajući vikend i ovaj puta „nudi“ niz zanimljivosti. Prvenstvena sezona u oba sporta sve se više „zahuktava“, gotovo svaka utakmica odlučuje o poretku na tablici, gledatelja je sve više…

Rukometaši Čakovca nakon uspjeha u Karlovcu i po drugi puta gostuju, ovaj puta u Kutini kod Moslavine. Najavljuju, što je realno da će dobrom igrom pokušati do isto takvog rezultata i neporaženi se vratiti u Čakovec. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17 sati. U subotu nakon kratke pauze s prvenstvenim nastupima nastavljaju i rukometašice Zrinskog. U 17 sati gostuju u Varaždinu kod Koke, također najavljuju dobru igru i rezultat. Mladi sastav Čakovčanki, Zrinski II u Drugoj ligi sjever nakon Osijeka u subotu u 16,30 sati po drugi puta gostuje, ovaj puta u Vinkovcima kod tamošnje istoimene ekipe.

U subotu i nedjelju počinje nova prvenstvena sezona Treće lige sjever u obje konkurencije. Rukometašice Preloga u nedjelju u 17 sati domaćini su ekipi 1234 Virovitice II, rukometaši Preloga u 1. kolu su slobodni, rukometaši Nedelišće u subotu u 13 sati domaćini su ekipi Garešnice, a mladi sastav rukometaša Čakovca II u subotu u 16 sati gostuje u Ivanskoj kod tamošnjeg istoimenog sastava. U subotu i nedjelju utakmice Prve lige mladih-Regije sjever gdje je također počela nova prvenstvena sezona igraju i mladi sastavi Čakovca i Preloga i muškoj, te Zrinskog i Preloga u ženskoj konkurenciji.

U Trećoj nogometnoj ligi sjever n rasporedu je 9. prvenstveno kolo. Sve utakmice počinju u 15,30 sati, a naši predstavnici imaju sljedeći raspored. Nogometaši Rudara u Murskom Središću domaćini su Koprivnici, Nedelišće je na SRC-u Mladosti u Čakovcu domaćin Dinamu Domašinec, Polet Sveti Martin na Muri gostuje kod Garića, Graničar Kotoriba također gostuje kod Bilogore 81, a nakon poraza s Podravinom gostuju i nogometaši Međimurja, u Đurđevcu kod Graničara.

U Prvoj ligi seniorke Međimurja/Čakovec u nedjelju u 14 sati gostuju u Metkoviću kod Neretve, najavljuju pobjedu što je realno, dok su mladi sastavi Čakovčanki pionirke i kadetkinje u subotu u 14 i 15,30 sati na SRC-u Mladosti domaćini vršnjakinjama Donata Zadar.

U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice međimurskih nogometnih liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije