učitelji iz međimurja

NAŠ SU PONOS Nagrađeni i najbolji učitelji i nastavnici iz Međimurske županije

Njihova predanost i trud prepoznati na nacionalnoj razini

Međimurska županija ponosi se i izvanrednim učiteljima i nastavnicima, čiji su rad i predanost prepoznati na nacionalnoj razini. Proteklih dana najuspješniji prosvjetni djelatnici i iz naše Županije nagrađeni su u novom ciklusu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Povodom nedavnog Svjetskog dana učitelja, u ime Ministarstva, priznanja je nagrađenima uručio ministar Radovan Fuchs, istaknuvši ulogu obrazovanja u društvu koja leži predanosti učitelja, nastavnika i profesora. Priznanja su dodijeljena za predanost, inovativnost i upornost u stvaranju poticajnog okruženja za učenike.

Broj ovih nacionalnih priznanja dodijeljenih našim prosvjetnim djelatnicima svjedoči o kvaliteti obrazovanja u Međimurskoj županiji. Nova je to potvrda da se znanje u našoj Županiji uistinu brendira te dodatno opravdava i potvrđuje važnost svih ulaganja u sustav obrazovanja, u čemu Međimurska županija prednjači u zemlji.

Učitelji i nastavnici iz Međimurja, nagrađeni u ovogodišnjem ciklusu Ministarstva znanosti i obrazovanja su: Tanja Baksa, Kristina Jančec i Maja Labaš Horvat iz Srednje škole Prelog, Ana-Marija Bogdanović i Nives Kocijan iz Gospodarske škole Čakovec, Dražen Crnčec iz OŠ Sveti Martin na Muri, Ivana Filipan iz OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec, Jelena Tuksar iz OŠ „Jože Horvata“ Kotoriba, Katica Mikulaj Ovčarić – OŠ Draškovec, Tanja Debelec, Danijela Perenc-Jaušovec i Ivana Ružić iz I. osnovne škole Čakovec, Romina Fic, Ljiljana Ille i Suzana Šestan Graditeljska škola Čakovec, Đurđica Hlapčić, Denis Horvat, Mladen Tota i Marina Trstenjak Petran iz SŠ Čakovec, Tea Horvatić i Dijana Pasarić iz OŠ Strahoninec, Iva Naranđa iz II. osnovne škole Čakovec, Kristijan Ovčarić i Dražen Ružić iz III. osnovne škole Čakovec, Robert Posavec iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Tamara Srnec i Vedrana Močnik Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, te Danijela Zadravec iz Tehničke škole Čakovec.

Čestitamo svim našim učiteljima i nastavnicima iz Međimurske županije, čija predanost, trud i ljubav prema ovom pozivu oblikuje budućnost novih generacija. Vaš rad ostaje ugrađen u temelje životnog puta svakog vašeg učenika, te predstavlja nadahnuće i motivaciju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije