OPASNA 27-GODIŠNJAKINJA

ŠOK I NEVJERICA Dobravčica golim šakama krenula na CroCopa?! 

Bio je 22. kolovoza prošle godine, 4.30 u noći, a mjesto radnje je Trg Miljenka Stančića u Varaždinu

Je li bila riječ o kakvom “afterpartiju” Špancirfesta koji se baš odvijao ili čemu drugome teško je sada reći. No došlo je do remećenja javnog reda i mira, otkriva optužnica Općinskog suda u Varaždinu.

Na Stančić je upućen “policijski službenik PU varaždinske, Interventne jedinice policije CroCop” – točno tako piše u optužnici. Nije baš najjasnije o čemu je riječ jer, provjerili smo, varaždinska interventna ne nosi ime Crocop. Neki kažu da se tako možda nazivaju interno ili je to nadimak konkretnog policajca…

Kako god bilo, taj CroCop, kako ga u optužnici cijelo vrijeme tituliraju, počeo je prikupljati podatke od zatečenih osoba. U jednom trenu prišla mu je dama rođena 1997. iz Donje Dubrave, tvrdi se u optužnici. Ono što je slijedilo definitivno je šokantno i neočekivano.

Uhvatio joj ruke

– Prišla mu je te desnom rukom, otvorenom šakom zgrčenih prstiju, zamahnula prema njegovoj glavi. Nakon što je CroCop hvatom ruke spriječio taj napad, još jednom je zamahnula prema njegovom licu otvorenim dlanom lijeve ruke, što je CroCop također spriječio hvatom ruke – stoji u optužnici podignutoj protiv 27-godišnje borkinje iz Donje Dubrave.

Nije riječ o nikakvoj korpulentnoj niti naoko opasnoj dami, već suprotno, “šlank” osobi. No izgled može zavarati, a što je probudilo tigricu u njoj čut će se tijekom suđenja…

Optužena je za kazneno djelo napada na službenu osobu. Odgovor na optužnicu nije podnesen te je o njoj odlučivalo i na koncu ju potvrdilo optužno vijeće Općinskog suda u Varaždinu.

Slijedi suđenje 27-godišnjakinji iz Donje Dubrave, po domaćem Dobravčici, koja je golim rukama krenula na CroCopa. Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu za nju optužnicom traži osam mjeseci zatvora uvjetno.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3624.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije