UGODAN DOČEK

UGODNO IZNENAĐENJE GK Nedelišće priredio doček za Tijanu Korent, viceprvakinju Svjetskog Challenge Cupa

Ugodno iznenađenje i lijep doček u dvorani SGC''ATON''

Nakon što je u ovoj godini bila proglašena najboljom gimnastičarkom Hrvatske za 2023. godinu, te postignutih izuzetnih rezultata na natjecanjima Državnog prvenstva i Svjetskih kupova na kojima je osvojila ukupno 2. Mjesto na Svjetskoj Challenge Cup rang ljestvici, Tijani su uprava, treneri kluba i male gimnastičarke priredili ugodno iznenađenje i lijep doček u dvorani SGC”ATON”.

Tom prilikom darovali su joj prigodne poklone kao trajnu uspomenu na njezine ostvarene vrhunske rezultate u 2024. godini.

U opuštenoj i vedroj atmosferi Tijana se družila sa malim gimnastičarkama, kojima su njezini uspjesi postali motiv više da nastave sa marljivim radom i pripremama za buduća natjecanja na kojima će i one svojim zalaganjem pokušati ostvariti takve rezultate.

Druženje je završeno nastavkom treninga, te zajedničkom željom da jednom i one nastupe na natjecanjima Svjetskog kupa, Europskom, Svjetskom prvenstvu ili možda i na Olimpijskim igrama.

IZJAVA TIJANE KORENT:

”Iskreno zahvaljujem djevojčicama i naravno cijelom klubu na ovom lijepom iznenađenju i poklonima. Veseli me što su i na ovaj način pokazali koliko cijene moj trud i rad koji je uložen u postizanje ovih rezultata. Posebno mi je drago što sve to motivira naše djevojčice da se bave gimnastikom, napreduju svakim danom i zavole ovaj sport jednako kao što ga volim i ja.

Još jednom veliko hvala svima u klubu što su mi uvijek bili, i jesu, velika podrška na svakom natjecanju, te zajedno sa mnom dijelili sve trenutke koje sa sobom nosi ovaj sport, da bi se u konačnici zajedno radovali svakom ostvarenom rezultatu.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije