POBOLJŠAJTE KVALITETU ŽIVOTA

I-VENT Najbolje rješenje za zdraviji i ugodniji dom


Svatko tko gradi ili obnavlja dom želi stvoriti prostor koji pruža maksimalnu udobnost i zdravlje. Ključni čimbenik u tome je kvaliteta zraka unutar prostorija, a upravo tu na scenu stupaju decentralizirani ventilacijski sustavi. Sustav kao što je i-Vent, vodeći u Europi, nudi izvanredne prednosti, od energetskih ušteda do sprječavanja vlage i plijesni, uz istovremeno poboljšanje opće kvalitete života.


Za razliku od centraliziranih sustava, decentralizirani ventilacijski sustavi su jednostavniji za ugradnju jer ne zahtijevaju opsežne instalacije ventilacijskih kanala. i-Vent sustav nudi sve prednosti rekuperacije zraka, a istovremeno je tiši, učinkovitiji i povoljniji. Ovaj visokokvalitetni njemački proizvod dokazano osigurava svjež zrak i smanjuje razinu alergena, što ga čini idealnim za svaku kuću ili ured.


i-Vent sustav omogućava jednostavnu naknadnu ugradnju bez potrebe za velikim građevinskim zahvatima. To znači da se ventilacija može ugraditi u već postojeće prostore, bilo da se radi o novogradnji ili starogradnji. Instalacija je brza i gotovo bez prašine, što znatno olakšava proces adaptacije ili obnove.



Ovaj sustav funkcionira tako da osigurava stalan dovod svježeg zraka, dok prozori i vrata mogu ostati zatvoreni, čime se sprječava gubitak topline. Ugrađeni senzori kontroliraju optimalnu razinu vlage i CO2, što doprinosi jačanju imunološkog sustava. Uz to, sprječava se kondenzacija, stvaranje plijesni i neugodnih mirisa, čime se dodatno poboljšava kvaliteta života.


Održavanje sustava je jednostavno jer se filteri mogu lako očistiti ili zamijeniti bez potrebe za stručnom pomoći. Time se smanjuju troškovi i vrijeme potrebno za održavanje. Odluka za decentralizirani sustav i-Venta pruža dugoročna rješenja za problem vlage i loše ventilacije, što je posebno važno u stambenim prostorima.


Nedovoljna ventilacija može dovesti do nakupljanja CO2, nedostatka kisika i općenito loše kvalitete zraka, što negativno utječe na zdravlje. Korisnici i-Vent sustava svjedoče o značajnom poboljšanju kvalitete života nakon ugradnje, jer svjež i čist zrak postaje svakodnevica.

Uz i-Vent, stvaranje zdravijeg i ugodnijeg doma ili radnog prostora nikada nije bilo jednostavnije i učinkovitije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije