'NEK SE NOSI'

ZGRADA SCHEIER Dođite na treći Vintage buvljak Inner Wheel kluba Čakovec

Treći humanitarni Vintage buvljak Nek' se nosi! održat će se u subotu 12. 10. od 9 do 17 sati u zgradi Šajer u centru grada

Članice Inner Wheel kluba Čakovec pripremaju bogatu ponudu svečanih, svakodnevnih i dizajnerskih haljina, košulja, tunika, hlača i suknji, a bit će i cipela, torbi, nakita.

Moći će se pronaći odjevni predmeti za svaku dobnu skupinu. Ovom akcijom želi se podići svijest o tome da stvari koje ne nosimo – ne bacamo jer uvijek možemo usrećiti nekog drugog.

Na buvljaku se prikupljaju dobrovoljne donacije kojima Inner Wheel klub Čakovec tijekom godine stipendira darovite studente, pomaže vrtićima u zajednici, ženama žrtvama nasilja, starijim i nemoćnim osobama. Ovu godinu 2024./2025. međunarodna IIW organizacija obilježava kroz moto djelovanja Otkucaji za čovječnost.

Dođite u subotu u Šajericu između 9 i 17 sati, pronađite nešto lijepo za sebe i time pomozite nekom drugom!  

O nama:

Inner Wheel klub Čakovec neprofitna je udruga koja djeluje unutar Distrikta 191 Hrvatska koji je dio međunarodne Inner Wheel organizacije. Za svoje je 25-ogodišnje humanitarno djelovanje IW klub Čakovec ove godine dobio veliko priznanje, Zlatnik ”Grb Grada Čakovca”.

Ovu godinu 2024./2025. međunarodna IIW organizacija obilježava kroz moto djelovanja Otkucaji za čovječnost.

Prihod od Vintage buvljaka namijenjen je humanitarnom radu i djelovanju tijekom kluba tijekom godine. Stipendiramo darovite studente, pomažemo vrtićima u zajednici, ženama žrtvama nasilja, starijim i nemoćnim osobama. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije