Nogomet: Trica Osijeka za oproštaj od Poleta

S početkom u 17 sati (ranije nego obično), momčadi domaćina, tj. novog trećeligaša – NK Poleta, i hrvatskog prvoligaškog europskog predstavnika, i finalista hrvatskog nogometnog kupa – NK Osijeka, odigrale su svoj prijateljski susret, ujedno posljednji za obje momčadi ovaj tjedan.

Susret je završio rezultatom od 1-3, dok je poluvrijeme završilo rezultatom 1-1.

Momčad NK Osijeka je povela u 24. minuti pogotkom Pavića, dok je Polet izjednačio samo 5 minuta kasnije golom kojeg je postigao Lisjak Miro. Samo 3 minute kasnije, slijedila je pauza i okrijepa igrača, te se igra nastavila. U drugom je dijelu bilo prilika na obje strane do poluvremena, no ni jedna ekipa nije uspijela zatresti mrežu.

Napomenimo da je Polet igrao u jako izmjenjenom sastavu u odnosu na srijedu, među kojima su susret odigrali i igrači ostalih klubova koji su na probi u novom trećeligašu.

Drugo poluvrijeme nije baš dobro počelo za Poletovu momčad, te je tako već 3 minute nakon početka poluvremena momčad Osječana došla do vodstva. Pogodak za vodstvo od 1-2, postigao je Miličević. Posljednji pogodak postigla je momčad Osijeka nešto kasnije golom Veroševića. Nakon tog pogotka su mreže ostale netaknute, pa se tako NK Osijek od priprema oprostio pobjedom.

Sutra u subotu, 30. lipnja očekuje nas u Sv. Martinu na Muri susret između ruskog drugoligaša FC Sibira, koji je dosad neporažen na pripremama i slovenskog drugoligaša NK Šenčura koji je osvojio treće mjesto lige. Susret počinje u 19 sati. U nedjelju nas očekuje novi susret koji će s početkom u 18 sati odigrati FC Sibir i hrvatski prvoligaš, NK Zagreb.

Drugi tjedan, na rasporedu su zasad u Svetom Martinu na Muri 4 susreta do četvrtka, a o ostalim ćemo Vas još izvještavati tokom izvještaja s utakmica. Sva 4 susreta će se odigrati s početkom u 18 sati, pa nas tako u utorak očekuje susret između NK Zagreba i mađarskog Siofoka koji će svoj prvi prijateljski susret u našem kraju odigrati već sutra u Hlapičini s početkom u 18 sati protiv hrvatskog prvoligaša NK Cibalije.

U srijedu nas očekuje susret FC Sibira i FC Metalurga Zaporozhye iz Ukrajine koji je osvojio 2. mjesto u 2. ukrajinskoj ligi, i tako ušao u prvu ligu. U četvrtak, 5. srpnja također u 18 sati, očekuje nas prvi prijateljski susret ove godine u Svetom Martinu na Muri, novog Poljskog prvaka, i sudionika kvalifikacija za Ligu prvaka, tj Slaska iz Wroclawa i hrvatskog prvoligaša, NK Zagreba. Poljski prvak kojem se očito i prošle godine svidio “Svetomartinski kraj”, u Toplice Sveti Martin dolazi 2. srpnja, a ovdje će se za kvalifikacije i novu prvenstvenu sezonu pripremati sve do 12. srpnja.

Sv. Martin na Muri:

30.06. subota, 19:00 FC Sibir (Rus) – NK Šenčur (Slo)
01.07. nedjelja, 18:00 NK Zagreb (Hrv) – FC Sibir (Rus)
03.07. utorak, 18:00 NK Zagreb (Hrv) – BFC Siofok (Mađarska)
04.07. srijeda, 18:00 FC Sibir (Rus) – FC Metalurg (Ukr)
05.07. četvrtak, 18:00 NK Zagreb (Hrv)  – FC Slask (Poljska)

Hlapičina:

30.06. subota, 18:00 NK Cibalia (Hrv) – BFC Siofok (Mađarska)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije